Over gelukskoekjes en andere fijne dingen

26 juni 2015

Het is eindelijk weer vrijdag. Nee, niet 'gewoon vrijdag'. Vandaag staat er een aantal belangrijke en leuke dingetjes op de planning. Ik ging trouwens een tijdje geleden eten bij een Chinees restaurantje en kreeg er gelukskoekjes. Komen de vermoedens uit, welke boodschap zit erachter en brengen ze  écht geluk?

DE GELUKS-BOODSCHAPJES


'You will be taking a chance on something in the near future'
Dit is de eerst boodschap. Dit vind ik al meteen een moeilijke, heb geen idee wat ik hierbij moet denken... Misschien gaat dit over het feit dat ik iets zal ondernemen in de nabije toekomst? Hoh, een voorbeeld kan ik niet direct vinden. maar de zomervakantie staat voor de deur en dan krijg ik af en toe van die ideeën die er ineens zijn en die ik niet meer wegkrijg uit mijn gedachten.


'A good friend will need your help in the coming week'
Oh, deze vind ik niet zo prettig klinken. Er zijn maar twee opties die de rol van 'good friend' kunnen spelen: mijn mama en vriendinnetje Latoya. Met hen ga ik namelijk twee weekjes naar het (hopelijk) zonnige Italië. Of nee, een derde optie: een knap Italiaantje dat mij redde toen ik bijna verdronk in de Middellandse zee. OK FLORENCE. Stop met fantaseren, haha. Nu ik er bij nadenk kan het ook op positief gebied zijn, bijvoorbeeld bij het geven van advies welke kleur Havaianas Latoya moet kopen, want wow, er is zoveel keuze! Hoe dan ook, we zullen zien! 


'You are a genius'
Dit past wel compleet bij één van de gebeurtenissen van vandaag. Vanavond is het proclamatie. Je kent het wel, het moment dat je naar voor moet en je diploma en zo'n mooie fashionable hoofddeksel mee naar huis krijgt. Dit briefje heeft dus écht wel geholpen, want ik kreeg gisteren het telefoontje dat ik geslaagd ben! YAY. 


OVER VANDAAG


Voor dat de proclamatie vanavond om half negen start, ga ik nog even met Latoya shoppen in 't stad. We gaan nog even op zoek naar wat travel essentials voor in Italië, want maandagochtend zweven we al tussen de wolken, op weg naar de luchthaven van Pisa. Op mijn lijstje staan twee belangrijke musthaves: 1) een 50mm lens, deze staat al eeuwenlang op mijn verlanglijstje en dit leek mij de perfecte gelegenheid om hem aan te schaffen, zeker nu dat ik weer shopbudget heb na mijn weekje werken in Delhaize en 2) een SD-kaartje, want wie gaat er oneindig en ontelbaar veel foto's trekken op vakantie met haar nieuwe lens? Moi. Ik zou graag een 32GB kaartje kopen, maar is dit wel genoeg voor 14 dagen? Na onze shopping spree gaan we nog even iets eten bij de lekkerste pizzeria van 't stad: Da Giovanni's. Moet je zeker eens langsgaan als je in Antwerpen bent! Nadien gaan we gepakt en gezakt terug naar huis, om ons op te maken voor de proclamatie!

Ik houd je zeker op de hoogte over alle gebeurtenissen en belevenissen van vandaag!

Eet jij graag Chinees eten? 
(Gepaste vraag is dit, haha)

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Oh wat een leuke blogpost! Da giovanni is inderdaad een leuke pizzeria ;) Hopelijk was de proclamatie een beetje leuk

    liefs X

    BeantwoordenVerwijderen