'Dit wil ik kopen in de sale' wishlist

1 juli 2015

De zomer is begonnen, het moment waarop ik mijn kleerkast weer eens graag aanvul. Ik ontdekte onlangs acht mooie items die ik op mijn verlanglijstje zette. Er was echter 1 probleem: deze items waren nét ietsje te duur voor mijn portemonneetje. Maar gelukkig is er ook nog de sale. In België is deze vandaag gestart en ik hoop dat ik na mijn verlof deze items kan scoren aan een lager prijsje... 

 MANGO - lange plisséjurk

Deze donkerblauwe plisséjurk spotte ik al in real life bij Mango, maar toen ik het prijskaartje omdraaide, waar er 4 keer het cijfertje negen opstond, gescheiden door een komma in het midden, liep ik gewoon door en bleef de jurk aan het rek hangen. Deze is simpel, maar kan je zo fijn combineren met allerlei kleuren, accessoires en tierlantijntjes. 
 & OTHER STORIES - ring met steen

Ik weet al langer dan vandaag dat als ik de sieradencollectie van & Other Stories bekijk, ik opslag verliefd word. Toch kocht ik er nog nooit één exemplaar, want bij H&M etc. vind je ook mooie sieraden die ietsje budgetvriendelijker zijn. Deze ring is goud met een lichtroze steen (I have this thing with pink, you know). Hij kost €19. 
 H&M - rok met dessin

Deze rok met kleurig dessin is van H&M Trend en heeft niet de lengte van een maxi-jurk. Nog een pluspunt: hij heeft steekzakken. Deze kost €49,99.
 MANGO - halterjurk met print

Deze heeft een kleurrijke bloemenprint is ook van Mango en lijkt me fijn om te dragen tijdens warme zomerdagen. Hij kost - op één centtje na dan - €110 euro. 
 H&M - off-the-shoulder blouse

Op Instagram zag ik een mooie foto van Paulien van Polienne.com, waar ze een off-the-shoulder blouse droeg. De blouse zit lekker los, heeft iets bredere mouwen en heeft twee zakjes ter versiering. Deze komt van H&M en kost €34,99. 
 EXIT - zwarte wedges

Als ik één van mijn favoriete schoenmerken zou moeten noemen, zou Exit toch in de top drie staan. Op hun site vond ik deze zwarte, simpele wedges voor €95. Vorige zomer scoorde ik er zelfs 2 paar schoenen voor de prijs van 1. Hopelijk is dit deze zomer weer het geval!
7 • & OTHER STORIES - schoudertasje

Voor €75 vond ik ook nog een leuk lichtroze tasje met langs de voorkant een zilveren 'flap'. Deze heeft ook twee ritsen, wat ik altijd wel handig vind. 
 ESSENTIEL - geruite plooishort

Als laatste voegde ik nog een geruit plooishortje toe, van het merk Essentiel. Dit is meteen ook het duurste item van mijn verlanglijstje, want het kost maar liefst €165. Hij is verkrijgbaar in het zwart met wit motief, of het omgekeerde ervan. Ikzelf zou de andere combinatie - zoals op de foto - kiezen.
  
Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Oooh ik hoop dat je ze allemaal in solden kan kopen! Allemaal prachtige items! Ik wil heel graag nog een jeans tuinbroek scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh zo een jurk lijkt me echt super mooi! Komt ook op mijn verlanglijstje te staan nu ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die jurken zijn wel heel erg mooi! Ik vind trouwens dat je een hele leuke blog hebt en ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen