Een half jaartje met Suzanne

10 juli 2015

Vandaag is het exact een half jaartje geleden dat ik achttien werd. Een van de tofste cadeautjes en herinneringen is zonder twijfel de komst van Suzanne. Nu ze een half jaartje hier woont, wat we jammer genoeg niet gevierd hebben met een uitgebreid Whiskas-diner omdat ik in ItaliĆ« zit, wou ik toch graag een artikeltje over dit zeer speciale wezentje schrijven. WARNING: ultra schattige plaatjes included.


Suzanne zou je kunnen omschrijven in de volgende drie woorden: speels, jachtig en aanhankelijk. Omdat ze natuurlijk nog niet zo oud is als Odette, is ze veel actiever en doet ze niets liever dan spelen met een balletje, met zichzelf en met mij, met als gevolg een arm vol krasjes. Maar, dat vergeef ik haar. 


Ook heeft er al verschillende keren een kat-en-muis-spel plaatsgevonden, letterlijk dan. Suzanne is echt een jagersvrouwtje en jaagt graag op elke diersoort. Dus ook konijntjes, jammer genoeg hebben we al twee keer vernomen van onze buren dat Suzy - haar koosnaampje - zo fier als een gieter passeerde met een konijntje in haar bek. Spijtig, maar dat is nu een maal haar instinct. 


Buiten al deze heeft Suzanne nog een troef: aanhankelijk zijn. Suzanne spint op ieder moment van de dag, kan je zonder problemen pakken en vervolgens als een baby'tje vasthouden. Daarom dat we haar ook soms onze baby noemen. Nog een gek puntje: Suzy is net zoals mij heel bourgondisch en zou heel de dag door kunnen eten, maar toch komt ze niet bij. Grappig, maar minder goed voor onze portemonnee. Gelukkig kan het niet zoveel kwaad, want nu kunnen we haar snel optillen met nog meer knuffelsessies als gevolg. :) 

Heb jij een huisdier?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten