Outfit: around the world

13 juli 2015

Een tijdje geleden gingen Latoya en ik weer eens outfitfoto's maken. We gingen naar een gezellig straatje dicht bij ons in de buurt. Het weer was heel anagenaam, dus droeg ik een eenvoudige witte outfit, met als eyecatcher mijn gele hadtas. Na ontelbare pogingen om geen figuranten op de foto te hebben, is het dan toch gelukt om een mooie reeks foto's te maken. 


© foto's door Latoya Van Borm

MANGO kleedje • BKS chunky boots • PACHA handtas  POLETTE zonnebril
DKNY horloge ZARA shirt • ? armbandje • VERITAS oorbellen

In de zomer draag ik graag losse en comfy kledingstukken. Het leek wel alsof ik een wereldreis eheb gemaakt, want dit witte jurkje kocht ik in december voor maar €13 tijdens de sale bij Mango in Antwerpen. Mijn chuncky heels vond ik bij Best Kept Secret in Amsterdam en mijn handtas bracht een vriendin mee vanuit Ibiza. Om mijn outfit compleet te maken, droeg ik een zonnebril van het Franse merk Polette. Mijn horloge kocht ik bij de Bijenkorf in Maastricht en mijn armbandje kocht ik vorig jaar in een schattig winkeltje in Firenze. En mijn palmboom-oorbellen komen net zoals het jurkje gewoon uit ons klein BelgiĆ«landje. 

Wat is jouw favoriete internationale kledingmerk?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Ja, wow, je kleren komen inderdaad van over de hele wereld! Ik vind je sandaaltjes super gaaf, zulke zoek ik al best lang, maar het perfecte paar in het zwart heb ik nog niet gevonden. Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh echt super leuke outfit! En echt grappig dat je outfit van over de hele wereld komt :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke zomerse outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je jurkje is echt heel erg leuk! Mooie zomer outfit :-)

  BeantwoordenVerwijderen