Mee met Flo: Brugge

13 augustus 2015

Aangezien sinds kort de wanderlust-microbe in mijn lichaam zit, reis ik veel meer dan vroeger. Omdat ik al mijn bijzondere travel gerelateerde belevenissen hier wil delen, besloot ik om een nieuwe reeks te maken op mijn blog: 'mee met Flo: *naam van een stad*', waar ik mijn favoriete winkeltje(s), verrukkelijke eettentjes en andere tips van de bezochte stad deel. Vorige maandag ging ik samen met Latoya naar het mooie, authentieke Brugge. We begonnen de dag met een ontbijtje dat we afhaalde aan het station. Jammer genoeg moesten we 80 minuten in een bomvolle trein zitten, hij was zelfs zo vol dat we apart moesten gaan zitten. Redelijk laat, om half twaalf, liepen we door van het station naar het centrum van Brugge. Op een brugje nam Latoya even een portretje. Ik droeg een zomerse, luchtige outfit: een kimono (onbekend merk), top van Intimissimi, H&M short met daaronder simpele All Stars. Mijn handtas van Twin-Set ging ook mee, aangezien daar lekker veel in kan.  


Meteen gingen we al gezellig snuffelen in van die typische Brugse winkeltjes waar het ene leuke souveniertje nog leuker en mooier is dan het andere. Ik nam niets mee naar huis, aangezien ik al genoeg tierlantijntjes heb. Brugge staat gekend om zijn typische bouwstijl. Dit poortje dat openstond en een zicht gaf op een klein, fijn binnenplaatsje - ik denk van een hotel. Schattig, toch?Sanseveria Bagelsalon
Hier at ik de lekkerste bagel ooit: een laagje cream cheese, avocado, preischeutjes en frisse rivierkreeftjes. Hmmm. Dit is écht een salonnetje waar je eet letterlijk eet tussen de talrijke sanseveria's.
Lili & Martha
Dit winkeltje is echt een must visit. Als je houdt van pastelkleurtjes, leuke printjes, sprookjes en schattigheid ben je zeker aan het juiste adres! Bij Lili & Martha kan je heel lang rondsnuffelen en eeuwenlange twijfels maken tussen wat je wel of niet mee naar huis neemt, want het aanbod is zo leuk.
Oyya
Vooraleer onze treinreis begon, kochten we nog snel een ijsje. Ik koos voor een potje met één bolletje cookies en één bolletje karamel. Lekker, maar door het warme weer werd mijn ijsje omgetoverd tot een milkshake. Still tasty! 

Ben jij ooit al eens in Brugge geweest?

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's ! Ik ben toevallig gisteren voor het eerst in Brugge geweest :) De straatjes en huisjes zien er idd zo gezellig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brugge is zo'n schattige en gezellige stad he! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elke keer als ik naar Brugge ga, neem ik ook altijd een kijkje in Lili & Martha. Ze hebben zo leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt heel erg gezellig uit! En het ijsje ziet er echt yummie uit. Leuk dat je een nieuwe serie bent begonnen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet erg onwijs gezellig uit! Ik ben nog nooit in Brugge geweest, maar het lijkt mij erg leuk daar :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh ik wil die bagel proeven! Ik ben een paar weken geleden geweest en heb veel foto's ongeveer hetzelfde, haha! Super mooie stad ja :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Mooie foto's vooral. Ik was afgelopen zomer ook in België, maar helaas niet in Brugge. Is dus zeker de moeite waard zo te zien. Goede inspiratie voor mijn reisblog :)

  anniekabroad.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen