Outfit: this is like wildlife safari

11 augustus 2015

Eerlijk gezegd heb ik nooit echt een voorliefde gehad voor dierenprintjes zoals die van de zebra, het luipaard of de tijger. Ik ben dan wel een enorme dierenliefhebber (ik zou zelfs een hele zoo willen hebben in mijn achtertuin), maar zulke printjes op kleding was niet aan mij besteed. Totdat ik een mooi paar sandalen tegenkwam in Italië... © foto's door Latoya Van Borm

MARKTJE two-peace • MASSIMO REBECCHI sandalen  • LA DIVA oorbellen
CRUCIANI armbandje • KOSE ROSE armbandje met anker 

Deze foto's zijn getrokken in Pietrasanta, dit is een pittoresk dorpje waar we elk jaar weer opnieuw heengaan. Niet alleen omdat er een heel lekker eettentje is, maar ook omdat het stadje veel te bieden heeft op vlak van cultuur en creativiteit. Nog een pluspunt: de winkels zijn er open tot twaalf uur 's nachts. #YAY. Maar nu genoeg over de locatie, ik vertel je beter wat over mijn outfit. Deze outfit is (op mijn oorbellen na) volledig Italiaans. Mijn two-piece kocht ik op een lokaal marktje. Ik wilde al lang zo'n two-piece en toen ik deze zag liggen was ik meteen verkocht. Ik twijfelde wel nog tussen de kaki of beige variant, maar toen de verkoopster zei dat groen beter bij mijn ogen stond (smelt), was de keuze snel gemaakt. Niet veel later kwam ik nog mooie sandalen tegen, MET DIERENPRINT. Ja hoor, it happened. Maar eerlijk gezegd vind ik het wel mooi en niet té overdreven. Bovendien vind de andere twee bandjes mooi van kleur, iets tussen goud/zilver, dus perfect te combineren. Nu ik deze outfit zo zie, vind ik dat ik wel perect op safari kan gaan, haha. Vandaar ook de titel van deze outfitpost. :)

Lots of ♡,
Florence

11 opmerkingen:

 1. Oh wauw! Echt een mooie outfit! ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs schattige two-piece!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kocht onlangs ook sandalen met een dierenprintje! Ze staan je heel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die two-piece is echt geweldig! Ik wil er ook dolgraag eentje, maar ben de perfecte helaas nog niet tegengekomen! Die sandaaltjes zijn best leuk, inderdaad niet te overdreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk dorpje! Staat je goed die two-piece. x

  (alleen ik kan m'n muis elke keer niet vinden als ik over je blog heen ga.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh super leuke outfit! Staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sad dat de two-piece van een marktje komt, so perfect! Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie outfit heb je aan Florence! Het staat je ook echt goed. En wat zijn de foto's leuk in dat dorpje! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit heb je aan! Alleen al de kleur is geweldig, en ook zo'n leuke locatie!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, wat een mooie two-piece!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Suuuper duper mooie sandaaltjes! Ik ben laatste tijd ook meer fan van dierenprint (nu geen panterleggings ofzo hoor, maar zo subtiel vind ik echt heel mooi). En zo'n twopiece is ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen