Groetjes uit de Antwerpse Zoo

7 augustus 2015

Zondagavond 2 augustus, iets voor 22 uur sta ik op Brussels Airport, wachtend op Måns en zijn vader. Eindelijk was het na lang aftellen de dag waarop hij naar België kwam. Deze week hebben we veel dingen gedaan en bezocht. Uiteraard kon ook een bezoekje aan de Zoo niet ontbreken, dus gingen we er heen. Met mijn camera in de hand werden we aangestaard door apen, sprakeloos door de vliegende insecten in de vlindertuin en vonden we de koala's zo schattig dat we ze mee naar huis wilde nemen. Kijk je mee?Vooral de avontuurlijke stokstaartjes, koala's met sleepy eyes en flamingo's die sliepen, zich wasten of zich aan een wedstrijdje om-ter-langst-op-één-been-staan waagden vond ik heel schattig. Dinsdag hebben we het onder andere het MAS en de voetgangerstunnel bezocht. De dagen erna waren vooral chill dagjes waar we vooral genoten van elkaars gezelschap. Woensdag gingen we 's avonds lekkere gnocchi maken (Italië liefhebbers weten waar ik het over heb) en gisteren aten we sushi als lunch en 's avonds dineerden we in mijn papa's restaurant. Nu dat ik dit schrijf, iets na 22 u, zit hij in het vliegtuig met als eindbestemming Stockholm. Deze vijf dagen waren snel voorbij gevlogen, maar zijn ook vooral onvergetelijk. Nu moet ik nog 28 dagen wachten, want over exact vier weken ben ik al in het mooie Zweedse Stockholm. :) Ik blijf er van vrijdag tot woensdag en hoogstwaarschijnlijk komt hij naar België tijdens de herfstvakantie. Zo, bij deze een kleine update van hoe ik de voorbije week beleefde.  

Wat is jouw favoriete diersoort?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie foto's! Maar toch, poezen zijn mijn favies. Lov.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's heb je gemaakt! Oh ik ben jaloers dat je naar Stockholm gaat. Het is zo'n mooie stad x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk artikeltje, maar zijn jullie nu eigenlijk samen? :)

    BeantwoordenVerwijderen