Outfit: when the flower blossoms

1 augustus 2015

Tijdens mijn vakantie in het altijd zonnige Italië, heeft mijn vriendin op een aantal avonden plaatjes van mijn outfits geschoten. Vandaag is de eerste outfit aan de beurt, waarvoor we naar een klein fleurig, verlaten straatje gingen vlakbij onze B&B. Ik droeg er een simpele, pastelkleurige zomeroutfit.

© foto's door Latoya Van Borm

H&M top • MARKTJE shortje • SACHA hakken • HOOPS horloge
CRUCIANI armbandje ZARA shirt • DYRBERG/KERN oorbellen

Als de temperaturen steeds warmer worden, draag ik het liefst een luchtige outfit. Deze keer droeg ik bijna allemaal nieuwe items. Ik ben er zonder twijfel zeker van dat ik mijn lilakleurige top van H&M nog vaak ga dragen. Ik kocht hem voor €7 en hij is van de Conscious lijn. De stof valt heel losjes en het stofje voelt leuk aan. Wat ik nog extra mooi vind zijn de minimalistische schouderbandjes, die volgens mij maar twee millimeter breed zijn ofzo, haha. Hierbij combineerde ik een witte short met een 'kanten' effect, dat ik op een plaatselijk Italiaans marktje kocht. Nog wat roségouden accessoires die de look af te maken. (Jammer genoeg is mijn horloge al gesneuveld, want toen ik het uit mijn toilettasje nam, was het glas gebroken :/)  Now I'm ready to go!

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Mooi! :) En wat jammer dat je horloge stuk is nu! Balen! :(
  Fijn weekend nog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooie zomeroutfit x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Vooral je sandaaltjes zijn erg leuk. Mijn favo zomerlook is denk ik een heerlijk jurkje met mijn sandalen. ♡

  BeantwoordenVerwijderen