Mijn telefoon in een nieuw jasje #1

3 augustus 2015

Sinds kort heb ik een nieuwe zilverkleurige iPhone. Het liefst bescherm ik mijn telefoon zo goed mogelijk, door er een screen protector en een hoesje omheen te doen. Eerst had ik een basic mat exemplaar dat ik bij Switch kocht, maar eenmaal thuis aangekomen vond ik het er toch wat saai uitzien... Ik klapte m'n laptop open, ging op zoek en vond bij GSMpunt.nl een heel mooi alternatief. Toen ik het pakketje openmaakte, vond ik de verpakking er meteen al classy uitzien. Net zoals Sheer Glam, de naam van het iPhone 6s hoesje dat ik heb uitgekozen, is het hoesje heel glamorous door de gouden details maar ook minimalistisch.Uit het grote assortiment van smartphonehoesjes die ze bij GSMpunt.nl verkopen, koos ik het Sheer Glam hoesje van het merk Case Mate. Dit is een transparant hoesje met subtiele lichte glitters erop, wat er voor zorgt dat het hoesje niet té feestelijk maakt. Wat ik nog leuk vind aan het hoesje, is dat de toegang tot het inbrengen van oortjes of je adapter makkelijk gaat, bij mijn vorige hoesje hadden die toegang-dingetjes een soort 'dekseltje'. Wat mij betreft heb ik nooit genoeg telefoon accessoires. Dus wie weet bestel ik in de toekomst nog wel eens een nieuw hoesje daar, want ik was heel tevreden met de service die ze me gaven. :)


Waar koop jij je hoesjes?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoesje; ik vind GSMpunt ook zeer fijn, ik heb ook enkele hoesjes van hun shop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi zeg, heel classy. Ik koop mijn hoesjes bij gsmworld of bij de action/hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Simpel maar stijlvol. Daar hou ik van. Ziet er chic uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een mooi hoesje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk en 'classy' hoesje! Ikzelf heb een smartphone van Samsung. Hoewel ik er echt wel heel tevreden mee ben, kan ik me soms opvreten in het feit dat alle leuke hoesjes die je tegenkomt in de winkel alleen maar voor iPhone passen. Blah :) Ach, ik zou er toch alleen maar veel te veel willen :D
  Leuke blog trouwens! Ik ben je nieuwste volger :)
  Liefs, Sofie
  Natuurlijk blond en gezond

  BeantwoordenVerwijderen