Day Zero Project update #5

19 september 2015

Tijd voor een nieuwe update in verband met mijn grote doelenlijst die binnen drie jaar vervuld moet zijn: mijn Day Zero Project. Vier doelen werden er verder gezet, alweer twee doelen werden doorstreept. Afgelopen maand keek ik verdacht veel films, zo blijkt uit dit artikeltje, ging ik de confrontatie aan tussen de spiegel en mezelf die een vlecht probeerde te maken in spiegelbeeld, stelde ik een pakketje samen en nog wat van die dingetjes.

5x naar de cinema gaan 🔛
Eerste keer voltooid! Ik keek naar de populaire film Paper Towns, met Cara Delevingne en Natt Wolf. Deze film vond ik heel mooi, met een interessant en boeiend verhaal. Het einde vond ik alleen wat stom... En toch denk ik dat The Fault in Our Stars net iets beter is, uiteraard zijn al de verhalen geschreven door John Green mooi en meeslepend, maar Hazel en Gus blijven mijn favorietjes.
naar 3 films van mijn geboortejaar kijken 🔛
In Zweden keek ik naar de film As Good As It Gets en gisteren keek ik naar La Vita è Bella. Nog maar eentje te gaan dus!
ontdek vijf nieuwe muziekale talenten 🔛
De eerste artiest die ik aan mijn lijstje toevoeg is de twintigjarige Melanie Martinez. Deze dame komt uit New York en heeft een hele aparte en alternatieve kleding- en muziekstijl. Momenteel speelt haar liedje 'Cry Baby' bij mij non-stop.
drie nieuwe vlecht-manieren leren 🔛
Klinkt zo stom, maar eindelijk kan ik de visgraatvlecht. Ein-de-lijk. Hij verschilt niet zoveel met de gewone standaard vlecht, maar oogt net iets eleganter en specialer. :)


een Scandinavisch land bezoeken + köttbullar eten in Stockholm 
Tijdens mijn Zweeds tripje kon ik moeilijk terug het vliegtuig opstappen zonder de bekende Zweedse balletjes met veenbessensaus te eten. Het stond op dit lijstje, dus zo gezegd zo gedaan. Het woord 'veenbessensaus' klinkt op zich niet zo smakelijk (laten we de term cranberry sauce gebruiken), maar oh God, wat was het lekker. Ik at er patatjes in de schil bij. Het contrast met de koude saus en de warme gehaktballetjes was zeer geslaagd. Ik denk dat ik het ook hier eens ga maken, want ik begin alweer te watertanden. 

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST

Dit is trouwens ook mijn tweehonderste post op mijn blog, hooray!


Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. Melanie Martinez is zo geweldig! Gefeliciteerd met de 200ste post :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Ik heb Paper Towns nog niet gezien, maar volgens mij is ie geweldig! Ik ga woensdag naar The Maze Runner deel 2, superspannend haha! Enne... ik kan nog steeds geen vissengraatvlecht hoor, ik ben daar gewoon ZO slecht in haha! Fijne zondag, Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg tof dat ideetje om verschillende vlechtmanieren te leren! De vissengraat is best pittig ja maar uiteindelijk valt ie mee! (: August en Hazel zijn ook mijn favorieten hoor, ik moet nog steeds de film kijken! En gefeliciteerd met je 200ste post!

    BeantwoordenVerwijderen