Ik ontving een verrassend pakketje

26 september 2015

Het stond al langer op mijn to do-lijstje en eindelijk mag ik het nu ook doorstrepen: deelnemen aan een bloggers swap. Ik sloot me aan bij een groep op Facebook genaamd 'Bloggers Swappen België', vond mijn swapmaatje dankzij het trekken van een lootje en stelde haar pakketje samen. Uiteraard trok ook iemand mijn naam, bekeek die persoon mijn verlanglijstje en stuurde mij een pakketje zodat ook ik vol verbazing en nieuwsgierigheid mijn pakketje zou kunnen unboxen. Bij deze deel ik de inhoud van het pakketje dat ik kreeg van Julie.

VOOR HET OPENEN VAN DE CADEAUTJESVanboven in de schoendoos lag een bordeauxrode enveloppe met daarin dit kaartje. Er stond op hoe ik verder de pakketjes één voor één moest openmaken. De pakketjes waren genummerd van 1 tot 5, en hadden allemaal een speciale functie. Ik vind de quote op dit kaartje trouwens zo leuk! 

VOOR CREATIEF TE ZIJN


Een rolletje washi tape! Altijd handig om iets vast te kleven of om dat ene saaie boekje net iets vrolijker te maken. Ik ben al in het bezit van vele washi tapes in alle kleuren en prints, maar zulke dunne varianten in felle kleurtjes had ik nog niet. 

VOOR LOSSE HERSENSPINSELS


Dit leuke notitieboekje kwam ik al tegen in verschillende shoplogs en wou ik zelf ook heel graag hebben want a) konijntjes zijn nu eenmaal super schattig b) ze zijn goudkleurig en I love gold en c) een meisje kan gewoon nooit genoeg notitieboekjes hebben!

VOOR MEER TE ONTHOUDEN


Ik was sowieso al van plan om een USB-stick mee naar school te nemen (lees: een saaie, zwarte die ik ooit ergens gratis bijkreeg), maar toe ik dit pakketje opende, was ik meteen heel enthousiast. Ik hou heel veel van cactussen (wie nu niet?!) en nu heb ik meteen een reden om die lelijke stick in de vuilbak te gooien, hehe.

VOOR AL MIJN AVONTUREN


Wie mij kent, weet dat ik een echte reiziger ben in hart en nieren. Reizen en de wereld ontdekken is ongetwijfeld een van mijn grootste passies. Dit travel boekje komt dan ook goed van pas om hier allemaal onvergetelijke reisverhalen in neer te pennen. 

OPENEN NA HET UITPAKKEN


Tot slot zat er nog een kaartje in met nog wat tips en waarom ze die cadeautjes juist had uitgekozen.

Graag wil ik Julie nogmaals bedanken voor de leuke spulletjes!
Voor de Belgische bloggende dametjes onder ons, hier vind je de groep :)

Wat is jouw favo quote?

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Ziet er een leuk pakketje uit! Misschien moet ik het ook eens proberen zo'n blogger swap (ik had er nog nooit van gehoord). Wat had jij opgestuurd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg! Ook echt een heel leuk ideetje x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items! Ik ben ook dol op dat schriftje met konijntjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg fijn dat je het leuk vind! Ik hoop dat je er wat aan hebt ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arggh wat een leuke spulletjes! Die USB-stick! Ben jaloers haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk idee! Mooie spulletjes heb je gekregen. Wilde even zeggen dat ik je blog heel mooi en tof vind. Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen