Mijn telefoon in een nieuw jasje #2

2 oktober 2015

Omdat ik voor mezelf altijd een heleboel snufjes koop, vond ik eigenlijk dat mijn geliefde telefoontje dat ik overal mee naartoe sleep wel nood had aan een iets comfortabeler, meer beschermend en warmer hoesje voor de komende wintermaanden. Toen ik een mailtje van GSMpunt.nl in mijn inbox zag, met de vraag of ik een telefoonhoesje wilde ontvangen en reviewen op mijn blog, was ik meteen enthousiast. Het ging namelijk om de Otterbox Strada Special, een hoesje met flip case, vervaardigd uit diverse materialen.


De combinatie van optimale bescherming, strakke stijl en moderne functie zorgt voor het speciaal design van dit iPhone 6s hoesje. Door de flip, met daarin een sleuf, wordt het hoesje dubbel beschermd. De sleuf is trouwens echt super handig, hier kan ik bijvoorbeeld mijn visitekaartjes (die al super lang op mijn to do lijstje staan) of een ander pasje in bewaren. De gegarandeerde beschermwaarde dat dit hoesje biedt, wordt grotendeels bepaald door de samenstelling van verschillende materialen, zoals echt leer, TPU, harde plastic en aluminium. Zo gaat het hoesje (hopelijk) ook nog eens jaren mee. 


'Geavanceerde bescherming en een tijdloos design komen bij elkaar met de Otterbox
Strada Series. De combinatie van een flip cover, een kaarthouder en een beschermend
omhulsel, maakt dat de Strada serie de enige lederen smartphone case is,
dat beschikt over de vertrouwde Otterbox bescherming.' 
- www.GSMpunt.nl
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Als blogger is dit hoesje echt aan te raden, want de mogelijkheid tot het bewaren van een pasje of visitekaartje zie je niet vaak bij zulke hoesjes. Misschien wordt mijn volgende telefoongerelateerde aankoop wel een oplader of power bank, dit zou namelijk heel goed van pas komen tijdens de vele treinritten die me nog te wachten staan. 

Waar koop jij je hoesjes?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten