Day Zero Project update #8

19 december 2015

Het is alweer langer dan zeven maanden geleden dat ik van start ging met het Day Zero Project. In de maand november-december ben ik gestart met het vervullen van twee doelen en heb ik er drie voltooid. Lezen, muziek luisteren, shoppen, 'poetsen' en koffiekletsen in Mechelen. Alles komt aan bod. Enjoy! 
een Engelstalig boek lezen 🔛
Sinds dat Tom Waes bekroond werd tot de Slimste Mens ter Wereld, heb ik in de week 's avonds geen vast tv-programma waarnaar ik kijk. Volgens mij is er niets leuker dan de winteravonden doorbrengen in bed met een goed boek. De voorbije zomer kocht ik in Italië Looking for Alaska. Ik had al een boek van John Green - TFIOS - en vind hem echt een goede schrijver. Een Engelstalig boek lezen is best wel een goede oefening, als je 't mij vraagt. :) 
ontdek vijf nieuwe muzikale talenten 🔛
De derde artiest die ik aan dit lijstje mag toevoegen is Sky Ferreira. Deze Amerikaanse begon met het plaatsen van video's om Myspace en werd zo bekend. Ik heb ze ontdekt toen ik tickets wou boeken voor Troye Sivan. Onderaan bij de info stond: 'Voor fans van: ...'. Tussen het lijstje van gerelateerde artiesten stond Sky Ferreira. Haar liedjes zijn niet meer zo recent, maar toch hou ik van haar stijl.
vijf nieuwe hotspots ontdekken in Mechelen 🔛
Tijdens school springen we altijd een gat in de lucht als we vernemen dat we een springuur hebben. En zeker dubbel zo hard als dat uur grenst aan de lunchpauze. Meestal gaan we dan de stad in om een lekker koffietje of sapje te drinken. Ons favoriete stekje van het moment is zonder twijfel Sister Bean. Zulke lekkere dingetjes hebben ze daar. Ik begin al meteen te watertanden als ik er nog maar aan denk... :)


shoppen bij Lush 
Schandalig, best wel. Een week geleden ging ik voor het eerst een Lush-winkel binnen. WAUW. De hemel. Al die geuren en kleuren, zo zalig. Op mijn Christmas wishlist had ik al eerder vermeld welke producten ik wilde kopen, maar uiteindelijk ging ik met iets anders naar huis. Twee bruisballen: Golden Wonder en Dragon Eye. Kan niet wachten om ze te gebruiken! 
mijn MacBook opschonen 
Je kent het wel. Je downloadt allerlei dingen, je slaat afbeeldingen op en maakt super veel documenten die eigenlijk waardeloos zijn. Tja, het overkomt mij net iets te vaak en eindelijk heb ik mijn pc'tje is goed kunnen opschonen. In mijn iPhoto-prullenmand zaten meer dan drieduizend foto's.
 
BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Oh hmmm Lush, zo'n zalige winkel! En haha, ik moet mijn Mac ook eens schoonmaken vrees ik :)

    BeantwoordenVerwijderen