All I want for Christmas is ...

18 december 2015
... dit lijstje. Nog een weekje en we zitten middenin de kerstperiode. Kerstavond is net gepasseerd, de kerstdag is bezig en de tweede kerstdag komt er nog aan. Dit jaar vier ik kerstmis pas vrijdag 25 december en ook nu heb ik weer enkele items op mijn wishlist geplaatst. Enjoy!
 ESSENTIEL - kraagje
Dit schattige kraagje kwam ik tegen in de webshop van Essentiel. Ik ben wel een meisje dat graag bloesjes met daarover een trui draagt. Een kraagje heb ik wel nog niet, dus dat zou goed van pas komen. Ik twijfel wel nog tussen de twee verschillende opties: oranje-bruin of met blauwe diamantjes. Het laatste is wel makkelijker te combineren, denk ik.
 WAT SPULLETJES VAN LUSH
In de winter geniet ik vaker van een bad en daarom is iets van Lush wel welkom. Wat maakt niet uit: van een bath bomb tot een shower gel, zolang het maar deugd doet en relaxend is. Aanraders mag je hieronder altijd achterlaten! :)
 OLIVIA BURTON - horloge
Via De Bijenkorf leerde ik het Britse horlogemerk Olivia Burton kennen. Vooral de Woodland collectie trok mijn aandacht, omdat hier allemaal dieren in het montuur verwerkt zijn. Deze is mijn favoriet: zwart met gouden accenten en een bij erin.
 HEMA - notitieboekje
Als er één winkel is die mijn hart de voorbij jaren heeft veroverd dan is het wel Hema. Hun assortiment is en blijft zó leuk! Wanneer ik schoolspullen nodig heb, ga ik daar altijd winkelen. Dit notitieboekje, met een kurken kaft, vind ik dan ook super mooi én origineel. Bovendien kan een vrouw nooit genoeg notitieboekjes hebben, toch? ;)
 LILY - koffiebeker
Mijn liefde voor koffie wordt alsmaar groter en daarom lijkt een koffiebeker me de ideale must have voor mijn favoriete boost gevende drankje in te doen! Deze vond ik bij LILY, een leuk winkeltje in Mechelen. Momenteel is ze uitverkocht, maar hopelijk komt dit leuke hebbeding snel weer in stock! 
 KENZO - sweater
Een sweatermerk dat ik altijd mooi heb gevonden is Kenzo. Je hebt er truien met de bekende leeuwenkop, het oog en ook nog andere tekeningen passeren de revue. Persoonlijk vind ik die eerste het mooiste. Een kobaltblauwe sweater zou wel mooi passen bij het kraagje.
Lots of ♡,
Florence

18 opmerkingen:

 1. Oh een Kenzo-trui, yes please!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Kenzo trui is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kraagje is heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SNOW FAIRY IS ZO GEWELDIG! Vorig jaar kreeg ik de grootste fles ooit en ik gebruik hem nog altijd en ik ben nog altijd verliefd op die fles. Die geur is echt de hemel ♥
  Dat horloge vind ik ook heel erg mooi! Ik hou van alles waar bijen op staan, ik vind ze zo mooi :) Ik moet dringend eens naar de Bijenkorf! (Ik ben er nog nooit geweest, erg hè)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat Olivia Burton horloge ziet er super mooi uit! Het heeft zo'n vintage sfeertje ofzoiets en daar houd ik wel van. Ik ben nog nooit in een Bijenkorf geweest eerlijk gezegd dus ik had geen flauw idee dat ze dat daar hadden, haha. Oh en de ene bruisbal van Lush van een kerstboompje met kaneel geur is ZOOO lekker, jum!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh! Een leuk lijstje! Ik draag ook heel graag kraagjes besef ik nu haha, en oh dat horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd spullen van Lush op het lijstje, haha. Dat kraagje is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat blousje met de diamantje vind ik erg mooi, lekker chic. Lush producten staan altijd op mijn verlanglijstje! ;)
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh,ik wil echt letterlijk alles wat op je lijstje staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hurray for collars! Kraagjes zijn leuk :-) En LUSH heeft inderdaad geweldige producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat horloge vind ik erg mooi! Zelf heb ik een lekkere sjaal en een goed boek gevraagd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh wat een leuk lijstje! Dat kraagje is fantastisch en dat horloge heb ik direct door gezet naar mijn eigen wishlist, haha. Wat een mooie!

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh hele leuke lijst! dat horloge is heel tof zeg! fijne dagen en geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. aah die kenzo trui en dat horloge zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb zo'n kraagje thuis, draag hem alleen zelden dus best zonde! Leuke items vooral die koffie/thee beker!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, leuke wishlist!
  Dat kraagje is inderdaad superschattig, net als die koffiebeker :)

  BeantwoordenVerwijderen