Waarom ik zo lang niet geblogd heb

4 december 2015

Twintig dagen. Bijna drie weken. Zo lang is het geleden dat er hier een berichtje verscheen. Nu is het vrijdagavond en eindelijk komt het er nog is van om achter mijn computertje iets te schrijven. Tijdens de vorige maand en ook in december stond er bijna elke dag wel iets op de agenda. Tijd voor een throwbackje zodat je te weten komt waarom ik zo lang niet blogde. 
school
Toen het nog herfstvakantie was kon ik mijn berichten inplannen, maar al snel staat school terug op de eerste plaats. Het is niet dat ik constant op school ben of met school bezig ben, maar er kruipt toch veel tijd in. Kleine opdrachten die ik alsmaar uitstelt en uitstelt omdat ik 's avonds vaak geen zin heb om te doen. Twee van de vier dagen heb ik les tot 18 uur dus al mijn taken maak ik in het weekend. Nu staan er ook weer een aantal opdrachten te wachten, maar de ergste en drukste periode is al voorbij. Het leukste moment gerelateerd aan school was toch wel de EXPO 2015 tentoonstelling in het Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. Leuk om eens mee te maken! 
vrije tijd
Afgelopen tijd ben ik op bezoek geweest bij de Medialaan. Via VTM kon je je inschrijven om deel te nemen aan een exclusieve rondleiding op dit toch wel indrukwekkende bedrijf. Ik ging er samen met Amber naartoe, de opbrengst ging trouwens volledig naar Rode Neuzen Dag, die trouwens morgen plaatsvindt. :) Ik ging ook helemaal naar Eindhoven om te genieten van een concert van mijn favo Britse band: Years & Years. En of het geweldig was! Ik heb trouwens al tickets voor hun tournee in maart! #fangirling Buiten dat ging ik ook nog met Amber naar een radioworkshop, wat heel leuk was. Zo leuk zelfs dat we vrijdag alweer terug gaan presenteren. We gingen ook samen naar het feestweekend van FotoMuseum, nog zo'n leuke ervaring!
  
Wat deed jij zoal de voorbije maand?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. Echt herkenbaar... School zorgt er al snel voor dat er voor bloggen weinig tijd overblijft! Ik ga trouwens ook naar years & years in maart, feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja,school staat bij mij ook meestal in de weg.Heb daardoor veel minder tijd voor mijn blog,jammer hé!
  //fashion&lifestyle blogger//

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bezoekje aan Medialaan, wil ik ook dolgraag eens doen! Ik heb het VRT gebouw al eens bezocht hoor, maar het VTM gebouw staat toch ook wel op mijn bucket list. (: Geen probleem dat er zoveel tijd tussen zat, neem lekker je tijd om alles op je gemakje uit te werken van school. (:

  BeantwoordenVerwijderen