Day Zero Project update #7

21 november 2015

Door een aantal drukbezette vakantiedagen en een aantal schoolopdrachten ben ik niet in staat geweest om blogberichten in te plannen. Het is nu zondagavond en ein-de-lijk heb ik nog eens tijd om een blogje te typen. Bij deze is het tijd voor een nieuw overzichtje van mijn 101 doelen-lijstje. Niet veel doorstreept, maar er is toch weer al wat vooruitgang! Benieuwd naar wat ik deed?
voor elke alfabetletter een film kijken 🔛
Ik keek naar Footloose. Wel naar de nieuwste versie uit 2011, want de originele film heb ik al ontelbare keren gezien. Deze was ook mooi, maar toch verkies ik de eerste versie waar de authenticiteit van afstroomt.

vijf nieuwe hotspots ontdekken in Antwerpen 🔛
Ja, ik kan er weer eentje afvinken! Toen ik een tijdje geleden vernam dat er een tweede Maurice Coffeebar ging openen in de buurt van Berchem Station kon mijn geluk niet meer op. Want iedereen kent wel het 't-is-maandag-en-ik-heb-een-dosis-cafeïne-nodig gevoel. Ik ben er voor het eerst heengegaan tijdens de herfstvakantie en bestelde er een latte met een boke choco. Nu ja, gewoon was het niet: lekker volkorenbrood besmeerd met chocopasta en daarover gestrooide amandelschijfsels en chocolate chips. Hier wil ik opnieuw van genieten!

5x een Vlaamse film kijken 🔛
Onlangs zag ik Dossier K met Koen De Bouw in de hoofdrol. Spannende film! Ik zag de acteur voor de zoveelste keer die week, want hij is namelijk te zien in The Team, T. en als gastacteur ook in Safety First (zo blij dat dit terug is trouwens!). Bovendien stond hij ook nog eens voor mijn kassa in de supermarkt. Best wel leuk, zo'n BV bedienen. :)

BEKIJK HIER MIJN VOLLEDIGE LIJST

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

 1. De Maurice is zo'n leuke coffeebar! In die in Berchem ben ik nog niet geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Day zero project ken ik nog niet zo goed! Maar het klinkt goed en je hebt nog een hele leuke weg te gaan! Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die coffebar is echt the place to be! Ik wil er ook nog eens heen!
  //fashion&lifestyle blogger//

  BeantwoordenVerwijderen