Ringetjes en andere fijne dingetjes

5 november 2015

Mijn liefde voor sieraden en andere accessoires is altijd enorm groot geweest, maar steeds koop ik minder en minder nieuwigheden omdat ik er na al die jaren al zoveel stuks van heb. Toch vind ik dat er tegenwoordig alsmaar leukere webshops ontstaan, want geef toe, ze schieten echt als paddenstoelen uit de grond. Onlangs gooide ik iets in mijn winkelmandje bij Luxedy en My Jewellery. Nog geen seconde heb ik spijt gehad van mijn aankoop en daarom toon ik jullie mijn nieuwe foliekes.

7BIS ARMBANDJE MET VOSJE


De webshop Luxedy kende ik al een tijdje via Instagram, maar toen ik een foto van hun nieuwe 7bis-collectie zag voorbijkomen, was ik meteen verkocht. Deze collectie bevat minimalistische sieraden in goud of zilver met allemaal een leuk figuurtje. Ik koos voor het geometrische vosje, dit is wel herfstachtig en net iets anders dan het standaard hartje of sterretje. Ik ben fan! MY JEWELLERY RINGEN


Als er één soort sieraad is dat in niet zo vaak draag en ik eigenlijk best wel mooi vind, zijn het wel ringen. Bij My Jewellery vond ik speciale ringen met quotes die écht wel op mijn lijf geschreven staan. De eerste die ik uitkoos is 'You are my sun, my moon and all my stars' en de tweede luidt 'say yes to new adventures'. Deze ringetjes zijn subtiel, maar zijn nét dat tikkeltje specialer dan een effen ring. Mooi toch, hé? 


Wat vind jij van minimalistische sieraden?
Lots of ♡,
Florence

15 opmerkingen:

 1. Heel mooi zijn ze! Ik vind je site nu ook zo fijn en minimalistisch. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat armbandje is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw het armbandje! Liefde op het eerste gezicht <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vosje, woow, die is ZO mooi! Misschien ga ik daar ook wel eens wat bestellen. En mijn ringen zijn de laatste tijd echt al helemaal grijs geworden en het 'goud' gaat eraf. Tijd voor vervanging, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave sieraden! Ik vind vooral het armbandje erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooie sieraden!! Jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van minimalistische sieraden! Ik ben nog opzoek naar een mooi subtiel kettinkje. Leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtige sieraden, mooi subtiel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat armbandje ziet er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen