Blow the speakers up

3 november 2015

Het liefst luister ik elk moment van de dag naar muziek, maar jammer genoeg kan dit niet. Mijn oortjes zitten standaard in mijn tas voor als ik rustige ochtendmuziek wil luisteren op de trein en ook 's avonds doe ik niets liever dan rustig ontspannen met een muziekje met als gevolg in slaap dommelen. Maar toch ontbreekt er soms dat echte 'concert-gevoel'. Ik kreeg een mailtje of ik een  Bluetooth speaker wilde reviewen, uiteraard antwoordde ik 'ja'.


De speaker die ik mocht ontvangen is van het merk NUDE en heeft mintgroene details, jippie! Sinds ik mijn iPhone heb en mijn playlist regelmatig aanvul, kan ik niet meer leven zonder muziek. Mijn liefde voor muziek is momenteel echt sterker dan ooit tevoren. Dit gadget kwam dan ook op het perfecte moment! 


Het systeem werkt heel eenvoudig: je schakelt de speaker aan en activeert Bluetooth van je telefoon. Na enkele seconden zoeken vindt je telefoon de speaker en start je de verbinding. Echt een leuk gadget! Zo waan ik me eventjes terug naar zaterdagavond tijdens het prachtige, adembenemende concert van Oscar & The Wolf. Hartjes voor die mannen hun muziek. <3 <3 Ik ben heel tevreden over dit product en ga zeker nog meer Apple accessoires aanschaffen!


Wie is jouw favoriete artiest?

Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Super makkelijk! Ik heb zelf ook een bluetooth-speaker en gebruik hem regelmatig. Mijn favorieten artiest? Al jaren Anouk, en ze is live ook nog eens goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oscar & the wolf!!!!!!! Jaa, ik ben er ook zo'n fan van. Een paar jaar geleden heb ik ze ook al live gezien en da's echt magisch. Waar speelden ze? Vorige zaterdag? Ik heb nog geen bleutooth speaker, maar da's ook omdat ik niet echt de behoefte heb dat alle huisgenootjes hier mee kunnen luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een mooi kleurtje heb je gekozen, leuk ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een tof ding he ! ik heb deze speaker in een grotere versie en zo onwijs blij mee! prachtig diep geluid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er handig uit!! En liefde voor mintgroen :)

  BeantwoordenVerwijderen