Day Zero Project update #9

16 januari 2016

Nieuw jaar, nieuwe maand. Februari komt er al bijna aan, dus bij deze is hier mijn negende (!) update van het Day Zero Project. Het lijkt absoluut geen 9 maanden geleden dat ik hiermee begon, maar toch is het zo. Afgelopen maand werden er al weer doelen afgestreept, met als gevolg dat ik al meer dan 1/5 van de doelen heb voltooid. Yay! 
vijf nieuwe muzikale talenten ontdekken 🔛
Niet alleen naar de radio zelf luisteren heeft voordelen, maar ook de Facebook-pagina liken heeft z'n voordelen. Vorige week bekeek ik op de pagina van Studio Brussel een filmpje van Milo Meskens. Hij kwam z'n eigen liedje voorstellen en wauw, wat een mooi nummer is het *smelt*. Het heet 'Here With Me', go check it out!
5x een Vlaamse film kijken 🔛
Bij dit doel ga ik ineens van 2 naar 4 bekeken Vlaamse films. Ik keek naar Halfweg, een film met Koen De Graeve, Ella Leyers en Jurgen Delnaet. Een speciale film als je 't mij vraagt. Ook keek ik naar Bingo: een humoristische film met vader Ruud en zoon Sven in de hoofdrollen. Lachen!
vijf nieuwe fruitsoorten eten 🔛
Op de Groenplaats in Antwerpen kwam ik het kraampje Op Smaak tegen. Hier verkochten ze allerlei soorten noten, zaden, gedroogd fruit, pitten en zo kan ik nog even doorgaan. Het leek wel superfoodsland, haha. :) Ik kocht er een mengeling van amandelen, macadamianoten en gedroogde cranberry's. Die laatste at ik voor het eerst en vond ik heel erg lekker!
vijf nieuwe hotspots ontdekken in Antwerpen 🔛
Er waren enkele weken geleden spontaan wat lessen weggevallen, dus besloot ik samen met twee jongens van mijn klas mee naar Antwerpen te gaan. We belandden er bij Belmondo (Zwaluwstraat 69), een hip tentje waar het letterlijk volstaat met vintagemeubels. Als drankje kozen we een Duitse 'Kola'. Heel lekker, een beetje vergelijkbaar met Pepsi. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader als je eens in Antwerpen vertoeft!


meer dan 300 volgers behalen ✓
Al een tijdje schommelde mijn volgersaantal op Bloglovin' rond 190, maar sinds kort heb ik de 200 volgers bereikt! Op Facebook houd ik dan mijn volgers op de hoogte en daar heb ik onlangs +100 likes. Dus dat maakt driehonderd volgers, joepie!


P.S.: Sorry voor de slechte fotokwaliteit maar onze camera die je op de tafel ziet deed het niet dus daarom gebruikten we de een iPhone. De vintage kwaliteit past dan weer perfect bij de Belmondo-stijl. ;)

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten