Outfit: Swedish vibes

28 januari 2016

Wow, om eerlijk toe te geven schaam ik me een beetje, want mijn laatste outfitpost dateert van oktober vorig jaar. Lang geleden dus, net zoals de dag waarop deze foto's genomen werden. Dat was in november. Om de ene of andere reden is het er gewoon niet van gekomen om deze online te gooien, maar omdat ik ze zó mooi vind komt hier eindelijk de langverwachte outfitpost! 
© foto's door Amber Pelgrims

ACNE blazer • H&M shirt • MONKI broek
? laarsjes • ACCESSOIRIZE oorbellen • ITALIË armbandje

Het grappige aan deze outfit is de herkomst van mijn items. Maar liefst de helft van de kledingstukken die ik draag is van Zweedse makelij en kocht ik daar ook, meer bepaald in Stockholm. Via Joy Anna Thielemans' snapchat kwam ik erachter dat er ook een Acne Archive zit in de Zweedse hoofdstad. Acne is natuurlijk prijzig, maar gelukkig is er ook de outlet. Daar vond ik deze langere blazer in een toch wel speciale kleur. Hij was enorm afgeprijsd en ik vond hem heel erg mooi dus kocht ik 'm. Bij deze had ik mijn eerste designer item in the pocket (eigenlijk in the closet, haha). Niet veel later wandelde ik één van de ontelbaar vele H&M's binnen en vond er dit shirt. Een V-hals vind ik altijd zo enorm vrouwelijk, een pluspunt. Bovendien matcht hij perfect bij de blazer! Monki stond ook op mijn lijstje en daar kocht ik een iet wat chiquere broek. Daar mijn enkellaarsjes onder, wat accessoires en ik ben klaar om de deur uit te gaan! Ik moet zeggen dat ik niet altijd zo chique gekleed ga, maar af en toe mag dat eens he. ;)

Lots of ♡,
Florence

16 opmerkingen:

 1. Echt een super mooie outfit met mooi bruintinten! Ik ben echt helemaal weg van je armbandje <3 trouwens heel herkenbaar dat van een fotoshoot doen en het gewoonweg niet postten of later pas hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZO mooie foto's met een heel erg leuke outfit! Leuk dat je hem voor een goedkopere prijs hebt kunnen kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blazer is echt enorm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit, heel chique! Vooral je schoenen, die zijn zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Netjes! & zo'n mooi kleurtje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit, die kleur staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh, zo'n chique outfit Florence, dat staat u!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De bruine kleur staat je zo mooi! En de combinatie met zwart maakt de hele outfit af!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie outfit post!! Leuk dat je je jasje in dezelfde kleur als je shirt hebt :) Ik ga na de winter pas weer aan outfit foto's beginnen, de outfit die ik nu online heb gezet heb ik gemaakt toen het vroor. Dit doe ik nooooit meer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah je blazer is tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. staat je heel goed die bruine kelur@

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie outfit! Staat je erg goed! En wat tof dat je die blazer zo kon vinden in een Acne archief. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh dat klinkt als een fantastische winkel!! Wil ik heen, haha! Je blazer is heeel mooi, tof kleurtje! :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen