Waarom 2016 zo leuk wordt

1 februari 2016

De tweede maand van het jaar is nog maar net aangebroken en ik ben al druk bezig met plannen en dromen van fijne vooruitzichten. Dat het voorbije jaar leuk was, kon je al eerder lezen op mijn blog. Ook dit jaar staan er weer een aantal fijne dingen in mijn agenda gepland. Enjoy! 
citytrip naar Barcelona
Je zou denken dat het leven als een blokkende student ontzettend zwaar is, maar gelukkig worden we nadien goed beloond. Met een verlengde vakantie in dit geval. Ik heb net zoals vorig jaar ook krokusvakantie, maar de week daarvoor hebben we al vrij. Yay! Dan ga ik van 7 tot 9 februari drie daagjes naar Barcelona met mijn mama. Kwestie van mijn Spaans nog eens te oefenen, en vooral goed te shoppen - vooral dat ja. :) Hotspots zijn altijd welkom! 


Q&A A Day-boekje 
Over citytrips gesproken: toen ik vorig jaar naar Amsterdam ging kocht ik het bekende Q&A A Day boekje. Dit stond al zo lang op mijn verlanglijstje en na lang wachten heb ik het dan uiteindelijk gekocht. De bedoeling is dat je elke dag een vraag beantwoord. Je doet dit vijf jaar lang, zo kan je na verloop van tijd de 'evolutie' bekijken van je leven. Het is een extraatje maar maakt elke dag nét iets leuker. 


concerten
In de maanden maart en april ga ik maar liefst naar drie concerten. Het eerste dat ik bijwoon is Years & Years in Vorst Nationaal op 3 maart. Weeral, ja. Maar ik ben gewoon zo'n grote fan. Na hun concert in Eindhoven kon ik niet wachten om tickets te bestellen in België, zo goed vind ik ze! Iets dichter bij de deur - in de Antwerpse Lotto Arena - ga ik naar Kygo. Zoveel liefde voor zijn muziek! De laatste en waarschijnlijk ook meest onbekende artiest waar ik naartoe ga is Troye Sivan. Deze Australiër komt ein-de-lijk naar Europa en uiteraard moest ik daar een ticket voor hebben. Het was wel spannend maar gelukkig heb ik er kunnen bemachtigen. Zoveel zin om al deze mannen live te zien! 


practica op school
Nog een lichtpuntje na de examens: het tweede semester dat eraan komt. Dit zal op gebied van vakkeninhoud anders zijn dan de vorige periode, ook omdat er praktijk bijzit. Yesss. We krijgen 4 practica: radio, tv, online en print. Naar volgend jaar toe moeten we dan onze twee favorieten kiezen - als major en minor. Geen idee welke dit gaan zijn, maar nu ik al tweemaal een radioworkshop achter de rug hebt begint die passie toch stilaan te groeien... :) Ben benieuwd ernaar!

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Aah wat gaaf dat je naar Years & Years en Troye Sivan gaat! Je hebt zeker een paar hoogtepuntjes dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vooruitzichten! Heel gaaf dat je naar Barcelona gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke vooruitzichten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, kei tof dat je een weekje extra hebt, maar dat heb je zéker verdiend Florence! ♥ Years & Years, Kygo, jaaaaaa veel liefde daarvoor Troye Sivan ken ik eigenlijk niet zo goed, misschien moet ik eens wat liedjes in mijn playlist zetten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk! Ik ga ook naar Barcelona! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk dat je naar Barcelona gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gaaf al die dingetjes in het vooruitzicht! En Barcelona lijkt me ook echt geweldig en al die concerten, zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, Barcelona heeft mijn hartje ook al veroverd! Ik heb er een tijdje terug een artikel met hotspots over geschreven, dus die kan je zeker eens bekijken ;) Ik ga ook naar Years&Years en wou naar Kygo gaan, maar moet helaas die dag werken! Lijkt alsof we wel dezelfde muziekstijl hebben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen