En weg zijn we!

5 februari 2016


Op het moment dat je dit artikel leest, ben ik onderweg naar de luchthaven met kriebels in mijn buik, zweef ik ergens hoog boven de wolken luisterend naar mijn favoriete muziek of ben ik Barcelona aan het verkennen vergezeld van mijn camera - en mijn mama natuurlijk. Barcelona is calling!

Eergisteren verscheen er al artikel online vol inspirerende Barcelona plaatjes. Ik ben heel benieuwd om de Spaanse stad te ontdekken. Na mijn terugkeer komen er natuurlijk artikels over Barcelona online. Je kan mij tot zondag volgen via Instagram (@florencewijnen) of Snapchat (florencewijnen) - geloof me, ik ben een fervent Snapchatster (is dat zelfs een woord?!) :) 

Mocht je nog tips hebben, drop ze hieronder of laat ze achter op mijn Instagram! ADIOS, AMIGOS!

Lots of ♡,
Florence

9 opmerkingen:

 1. Veel plezier in Barcelona! En ik ga je toevoegen op snapchat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier en hopelijk is het daar mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeeel veel plezier daar in Barcelona!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo gaaf Floor! Have fun daarzo in het zonnetje. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg veel plezier in Barcelona! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet ervan, je hebt het verdiend na die helse examens! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Héél veel plezier. Geniet er ten volle van <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben heel benieuwd naar je artikeltjes als je terug bent. Maar voor nu nog veeel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maak er een mooie herinnering van! Veel plezier!
  Liefs Xx

  BeantwoordenVerwijderen