Mijn soldenaankoopjes

7 februari 2016

Januari is niet alleen de maand van het nieuwe jaar en mijn verjaardag, maar ook van de soldenperiode. Voor het eerst in mijn leven stond januari vooral in het teken van de examens. Toch ben ik er in geslaagd om voor en na de blok nog snel wat items te scoren tijdens de solden. Bij deze dus eindelijk nog eens een shoplog online!  


Deze leuke sjaal met pomponnen vond ik bij de Hasseltse boetiek Queens. Wat mij betreft kan een meisje nooit genoeg handtassen, schoenen en T-shirts hebben. Deze twee shirts vond ik bij Zara voor maar €4 per stuk! Links staat 'love is the answer' en rechts 'you will kill me with no words'. :) Misschien net iets te koud om nu al te dragen, maar ik weet zeker dat ik ze binnenkort met veel plezier ga dragen. 


Bij Zara kocht ik ook nog shirts met lange mouwen en een streepjesmotief. Eentje ligt inmiddels al in de was. Simpel maar een perfecte musthave voor bijvoorbeeld onder een trui.


Afgelopen zomer kocht ik bij Intimissimi in Italiƫ voor het eerst onderbroekjes zonder naad. Deze sluiten perfect aan het lichaam aan en zijn dus ideaal voor onder een skinny broek. In het filiaal in Antwerpen had ik twee keer geluk want 1) de broekjes hadden nieuwe kleurtjes gekregen en 2) ze waren ook nog eens afgeprijsd. Yay!


Deze blouse heb ik ook bij Zara gekocht. Ik koop nooit echt veel door het jaar heen bij Zara, maar om de ene of andere reden is de winkel tijdens de soldenperiode wel het paradijs op aarde voor mij. Die top, opslag verliefd erop. Hij heeft smok dus hierdoor kan je hem ook laten zakken tot op je schouders. Ideaal voor in de zomer dus!
    


Twee knalroze ringmappen, samen voor €2,50 gekocht bij Hema.


Sissy Boy is zo'n leuke winkel. Ik wil er echt altijd alles hebben. Deze alphabetic stickers kon ik dan ook niet laten liggen. Wat ik er exact mee ga doen weet ik nog niet, maar ze worden zeker en vast gebruikt! 


Een eenvoudige, zwarte wintersjaal. Hier was ik al eeuwen naar op zoek en ik vond hem dan ook bij Zara (suprise, suprise). Ik heb hem al aangehad en hij draagt heel fijn! 


Last but not least: dit mooie tasje van Paul & Joe Sisters. Hij is roze en er staat een kat op. Perfecter voor mij kan niet, toch?! Nog een leuk detail: als je over de kat wrijft, voel je een pluizige textuur, precies zoals een kat. ;) Super blij met deze aankoop! 

Lots of ♡,
Florence

12 opmerkingen:

 1. Die onderbroekjes zonder naad, zitten die ook echt lekker? Want het lijkt me zo raar eigenlijk, haha. Omdat ik ook niks anders gewoon ben. Oh en liefde voor zulke minimalistische t-shirts! ♥ (Streepjes kunnen ook gewoon altijd, hihi.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Precies, ik kan ook nooit genoeg t shirtjes hebben! Vooral zulke basic met een tekst erop zijn mijn favoriet, echt geweldig! Onderbroeken zonder naad lijkt me echt heel handig, meestal zie je die randjes dan altijd zitten maar met deze dan niet! Deze moet ik echt eens opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super aankoopjes. Dat tasje met die kat erop. Woah, ik ben verlief. Zeker omdat die kat dan ook nog eens zacht aanvoelt. Haha. Zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen! Die zwarte t-shirt met tekst erop is heel erg mooi! En die zwarte sjaal van Zara lijkt me lekker handig om overal mee te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne sales heb je kunnen scoren! Die 2 shirts van de Zara zijn leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh dat kattenzakje is echt superschattig! en wat heb je leuke solden gekocht :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt super mooie spulletjes gekocht! Ik vind je zwarte top van Zara echt prachtig! Ook je kattenzakje is enorm leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n fijne spulletjes! Die alfabetstickers lijken me echt leuk en dat streepjesshirt, zoooo enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat tasje heb ik echt nodig in mijn leven!!!!!!! Super leuke aankoopjes. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke shirtjes met die teksten! en die roze mappen zijn cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die shirtjes zijn leuk met die teksten en die gestreepte! Ook die onderbroekjes zonder naad zijn fijn! Heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen