Verliefd op mijn nieuwe schoentjes

9 februari 2016

Afgelopen herfst kocht ik zwarte enkellaarsjes. Omdat deze redelijk hoog zijn zocht ik ook nog een paar zwarte, platte schoenen waar ik dus langer op kan lopen. Nietsvermoedend zag ik mijn idéale droompaar in een kledingzaak in Genk. Maar er was wel één probleem: mijn maat was uitverkocht...Dat ik geen zwarte sneakers wou, wist ik al langer. Ik wilde dolgraag derby schoentjes of toch iets met nestels. Zo van die schoenen die onder een broek, rok én kleedje leuk staan. Ik was nog geen minuut binnen in de winkel en de schoenen vielen mij al meteen op. Mijn enthousiasme verdween meteen toen ik zag dat ze geen maat 38 meer hadden. Tot opeens de verkoopster mij aanraadde om toch eens een maatje kleiner - 37 - te proberen. Zo gezegd, zo gedaan...


Je voelt 'm al komen: de schoenen pasten als een klok! Ik kon wel een vreugdedansje maken van plezier, en wat was ik die verkoopster dankbaar. Nooit gedacht dat de schoenen zo groot zouden tailleren. Ze zijn trouwens van het merk Twin-Set, ontworpen door Simona Barbieri. Plus ik kocht ze ook nog eens aan -50%. Kan het leven nog mooier zijn?! 


Wat ik extra leuk vind eraan zijn de hartjes op de achterkant, de sierlijke randafwerking en het materiaal waaruit het gemaakt is. Het zijn geen lakschoenen, maar toch glimt het leer een beetje. Bovendien zijn de zogenaamde 'fringes' hét accessoire om je schoenen mee op de vrolijken. Ik ben - zoals je waarschijnlijk wel al doorhad - helemaal verliefd op mijn nieuwe schoentjes. Daarom dat ik er dan ook een artikel over wou typen. :)

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. Ohhh, zo mooi zeg <3. Die hartjes op de achterkant, love it. Ben ik echt fan van, zulke details.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ze echt zo onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn zooooooo mooi! Dat hartje is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt wat voor jou! De details vind ik ook echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe tof zijn deze! Bij deze heb ik ook weer een levensles geleerd, altijd een kleinere/grotere maat proberen als ze je maat niet hebben. ; ) En je hebt echt gelijk over deze schoentjes, die kan je overal onder dragen, bij sneakers gaat dat vaak een beetje mis..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe geweldig zijn deze schoentjes?! Wat een geluk zeg, ze zijn zo pretty. Heel schattig ook met dat hartje achterop. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En terecht dat je verliefd bent op je schoenen, want hoe mooi zijn ze? Echt prachtig! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Flo wat een mooie schoenen, ik ben jaloers! <3

  BeantwoordenVerwijderen