Ik ging weer eens naar Maastricht

30 maart 2016

Ik ben er weer eens geweest. In Maastricht. Waarschijnlijk was het maandag ongeveer de vijftigste keer dat ik de Belgisch-Nederlandse grens overstak om weer te gaan ronddwalen in mijn favoriete stad. Ja, ik prefereer Maastricht boven Antwerpen (whoops). Samen met mijn camera in de hand en Evi aan mijn zijde, bezocht ik de oh-zo-leuke stad.


We besloten eerst wat outfitfoto's te maken. Dit deden we ongegeneerd voor de Hollister etalage in de Entre Deux. Mijn outfit was redelijk simpel. All blue everything. Onder mijn Closed sweater - met super grappige tekst, al zeg ik het zelf - droeg ik een simpele blauwe broek. Om de ene of andere reden vond ik de kwaliteit van de foto's niet zo super, daarom alleen deze foto. Maar binnenkort komt er snel een nieuwe outfit post aan. Promise. 


Als ik naar een ander land ga, bezoek ik er het liefst plaatselijke winkeltjes of merken die we niet in Belgiƫ hebben. Hierbij kan je in dit geval denken aan Costes, HEMA -zalig, zo'n XL-versie!-, Xenos, Etos en uiteraard de Bijenkorf. Die laatste is trouwens vergelijkbaar met de Belgische INNO. Verder vind ik het leuk om in Maastricht winkeltjes te ontdekken en in de steegjes te slenteren. Festen is een van die winkeltjes, hier mochten we helaas niet fotograferen maar stiekem trok ik toch een fotootje. :)


Uiteraard heb ik al een aantal favoriete Maastrichtse lunchplekjes waar ik vriendinnen graag mee naartoe neem, maar deze keer besloot ik toch om nieuws te kiezen. We gingen lunchen bij Van De Kaart - die naam alleen al is zo origineel! En dan heb ik het nog niet gehad over de interieurdetails, zoals de kaart, het plantenpotje etc. Allebei aten we twee kroketten van Dobben, echt een aanrader! Voor de Belgische lezers: bij AH verkopen ze deze ook, vind ze zo goed! 


Dit verslagje bevat niet zo heel veel foto's, maar volgens mij was ik die dag niet zo in mijn fotografeerstemming. Hopelijk vinden jullie het alsnog een leuk artikeltje! :)

Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's zijn er gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooie foto's! Ben benieuwd naar je outfitpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn echt heeeeel leuke foto's! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, daar wil ik dus ook dolgraag eens heen, hihi. Jammer dat je outfitfoto's een beetje minder waren maar ik vind deze wel kei tof! ( :

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maastricht boven Antwerpen? Ik moet hier eens naartoe, I gues... Haha.

  BeantwoordenVerwijderen