Handgemaakte hebbedingetjes van Cato Oyen

26 maart 2016

Onlangs ontving ik in mijn mailbox een berichtje van Cato Oyen. Deze 18-jarige creatieve duizendpoot is al een tijdje bezig met een project, genaamd 'Hey, jij!'. Ze kwam op dit idee omdat ze zich in het verleden niet zo lekker in haar vel voelde. Cato wilde verandering en haar negatieve gevoelens omzetten in iets positiefs, en dit is nu gelukt. Op haar webshop verkoopt ze allerlei leuke zelfgemaakte hebbedingetjes. Ik mocht er een aantal uitkiezen. Kijk je mee?


Cato ontwerpt onder andere tote bags. Die kan je wat mij betreft nooit te veel hebben, zo handig altijd! Dit doet ze door middel van zeefdruk. Het proces gebeurt in een donkere kamer gebeuren, omdat de emulsie - waarmee ze het zeefraam bestrijkt - geen daglicht mag zien. Ik koos voor de tekst 'trotse eigenaar van een te gek brein' omdat ik dit wel grappig vind en het nu eenmaal bij mij past, want ik ben af en toe een zotte doos. Of eigenlijk altijd, haha.


Postkaartjes bewaren, ontvangen en verzenden. Ik doe niets liever dan dat. Ook Cato heeft ze in haar gamma, met hele speciale, maar aanmoedigende teksten erop. Mijn keuze viel op enkele kaartjes uit haar collectie van het project 'Hey jij!':
 'jij kan, jij zal, jij wil' - inspirerend en motiverend
'kopje koffie?' - coffee addict over here! no more words needed
'niet oke is ook oké' - dit is zo waar, er is niets mis met bijvoorbeeld een baaldag

Ik weet trouwens nog niet of ik ze ga opsturen naar iemand, want ik vind ze stiekem écht wel zo leuk dat ik ze zelf ga houden denk ik, hehe.


Ik ben heel erg blij met deze nieuwe en vooral heel erg originele items - zoals je ziet is Suzanne dit ook. Bedankt hiervoor, Cato! :) Bezoek ook eens haar Facebookpagina, webshop en Instagram, want die zijn heel leuk om te volgen! 

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Oh, wat een leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, die tas is echt super leuk! (Net zoals die kaartjes eigenlijk ook! ;)) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat tasje is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo schattig dat je kat ook even kwam piepen, hihi. Hoe leuk zijn deze spulletjes?! En dat is zo het probleem met te leuke kaartjes, dat emotionele moment dat je ze gaat gebruiken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah, leuk! Ik hou echt van tasjes met opdruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes! Zo schattig en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen