Day Zero Project update #11

18 maart 2016

Het is weer tijd voor een update in verband met mijn Day Zero Project, waar ik alweer bijna een jaar mee bezig ben. Afgelopen maand heb ik niet zoveel dingen van mijn lijstje kunnen afstrepen, omdat maart een hele toffe maand was - en nog steeds is. Waarom vertel ik je uitgebreid in een artikel later. Eventjes to the point: helaas kon ik maar enkele doelen verder uitwerken en doorstrepen. Benieuwd dewelke? 
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
De laatste tijd lijkt het alsof ik minder en minder films kijk. Onlangs besloot ik om toch nog eens een filmpje te huren. Mijn voorkeur ging uit naar We Are Your Friends. Een leuke, ontspannende film. En dat Zac Efron de hoofdrol speelt, is uiteraard een grote bonus, hehe.
vijf nieuwe hotspots ontdekken in Antwerpen 🔛
Via Instagram leerde ik Lilli kennen, een meisje dat ik nog kende uit de lagere school vroeger. We besloten om eergisteren (donderdag) te meeten in 't stad. Uiteindelijk dronken we een koffietje buiten op het terras van het leuke zaakje Glow. Was het maar elke keer zo'n heerlijk en zonnig terrasjesweer! Echt een aanrader als je in het stadscentrum bent. 


Photoshop kopen ✓
Eigenlijk had ik dit al veel langer geleden kunnen vertellen, maar ineens kwam het in me op dat ik eigenlijk al sinds september Photoshop heb. Op school leren we er nu mee werken, we gebruiken het onder andere voor onze magazinecover te bewerken. Ik heb het dus al betaald, maar de installatie verloopt moeizaam. Ik wil snél ook thuis kunnen editen, en het liefst zo snel mogelijk. Zo'n tof programma! :)


Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Oeh, Photoshop ik denk dat als je er echt mee kan werken dat het echt geweldig lijkt, maar voor mij is dat niveau nog véél te hoog, haha. Glow ziet er echt wel kei gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede doelen! Ik wil ook heel graaf Photoshop aanschaffen maar ben bang dat ik het zo ingewikkeld vind! Al leer je het natuurlijk ook wel hoe langer je er mee werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Florence (wat een mooie naam heb je), leuk blog heb je. Ik kwam er terecht via je reactie op mijn blog. Is die foto van het drinken wat je hebt besteld bij Glow? Dat ziet er echt mega lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja, die foto werd genomen bij Glow ;)

   Verwijderen
 4. Oh die drankjes zien er heerlijk en vooral slecht voor de lijn uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Photoshop is tof he! Leuk dat je het nu ook hebt. Ik snap er nog niet helemaal alles van... Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik had deze post nog niet gezien! Zo leuk Flo! :)

  BeantwoordenVerwijderen