Outfit: wooly winter

14 maart 2016

Volgende week is het alweer lente, toch wel mijn favoriete seizoen. In België zijn de temperaturen tijdens de overgang van winter naar lente net niet warm genoeg om geen jas meer te dragen. Gelukkig zijn er nog bernadettes: de immens populaire, wollen gebreiden vesten in allerlei regenboogkleuren. Ik kocht mijn exemplaar voor 't eerst enkele weken geleden, en kon het niet laten om er een laatste winteroutfit mee te maken!
 


© foto's door Amber Pelgrims

LILY vest • H&M shirt • MANGO broek 
   TWINSET schoenen • ZARA sjaal

Sinds ik in Mechelen studeer - wat ik ondertussen al 5 maanden doe - is er maar één winkeltje waar ik altijd mijn goesting vind qua kleding en accessoires. Lily ontdekte ik al eerder in Oostende, maar in het Mechelse filiaal was ik nog nooit geweest. Tot die ene dag. Ik koos een camelkleurige vest, omdat zo'n kleur makkelijk te combineren is. In deze outfit draag ik er een simpele donkere jeans onder, met een basic T-shirtje erboven op. Ik droeg uiteraard mijn nieuwe favoriete zwarte schoentjes - waar ik eerder al een artikel aan wijdde - en als accessoire nog een simpele, zwarte sjaal die ik tijdens de solden nog scoorde. Een perfecte outfit om te dragen tijdens de winter-lente-overgang! :) 

Lots of ♡,
Florence

9 opmerkingen:

 1. Oh die bernadette is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een hele mooie bernadette en veel liefde voor lily! Ik ben eigenlijk nog nooit in de winkel in Mechelen geweest is hij groter dan de winkel in Oostende?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, de winkel in Mechelen is misschien nét een beetje groter maar er is geen gigantisch verschil :)

   Verwijderen
 3. Je schoenen zijn zo tof! En dat vest ziet er ook heerlijk warm uit. ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die outfit, die staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi vest zeg! Zo jammer dat de winter al weer afloopt, minder van dit soort fijne outfits en kan ik ook niet meer dit vest kopen ;) Heel erg leuk hoe je hem hebt gecombineerd met dat vest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave foto's, deze outfit staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh je schoentjes zijn zoooo leuk!

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen