Day Zero Project update #10

20 februari 2016

Het is tijd voor weer een nieuwe update over mijn Day Zero Project: 101 doelen die ik probeer te behalen in 1001 dagen - en dit met ontzettend veel enthousiasme. De afgelopen maand zorgde er voor dat ik alweer vier doelen van mijn lijstje kan doorstrepen. Zo is er misschien toch nog een kans om bijna alle doelen te behalen...
5x naar de cinema gaan 🔛
De teller stond op twee, en gaat nu ineens naar 4. Recent bracht ik maar liefst drie keer een bezoekje aan de cinema. Ik ging kijken naar de Belgische film Black in het Mechelse Filmhuis en bezocht ook twee keer de Kinepolis voor JOY en Safety First. Stuk voor stuk topfilms!
tien boeken lezen 🔛
Omdat ik het tweede doel hieronder heb voltooid, kan ik al weer een boek toevoegen aan mijn lijstje met uitgelezen boeken.
vijf nieuwe fruitsoorten eten 🔛
Hier kan ik na de gedroogde cranberry's twee nieuwe fruitsoorten aan toevoegen: gedroogde abrikozen en pruimen. Deze at ik dagelijks bij mijn kommetje yoghurt in Barcelona. Eenmaal aangekomen in België heb ik ze dan ook meteen gekocht in de supermarkt. Niet zo heel goedkoop, maar wel perfect als gezond tussendoortje!


een Engelstalig boek lezen 
Eerder vertelde ik al dat ik was begonnen in Looking for Alaska van John Green. Na twee maanden is het boek dan eindelijk uitgelezen, en wat een mooi verhaal is dat! Hopelijk komt er snel een verfilmde versie van, net zoals bij The Fault in Our Stars en Paper Towns.
naar drie films van mijn geboortejaar kijken 
Na As Good As It Gets en La Vita è Bella komt nu ook - hoe cliché - Titanic in dit rijtje te staan. Gek genoeg wist ik helemaal niet dat hij van 1997 was, maar toen ik op Google zocht naar films uit mijn geboortejaar, stond hij er toch tussen. Dit is wellicht al de 17271ste keer dat ik hem bekijk, maar ja, het blijft dan ook een klassieker mét een topcast (en dan heb ik het vooral over de goodlooking hoofdacteur). :D
iets leuks doen met al mijn polaroids 
Ik ben al iets meer dan het jaar de trotse eigenares van mijn Instax Mini polaroidcamera, maar vind dat ik hem eigenlijk te weinig gebruik. Onlangs besloot ik om toch iets te doen met de polaroids die ik al had. Nu hangen ze mooi met een paperclip te bengelen aan een touwtje, vastgemaakt aan de boekenplank (klik hier voor de foto). Dit vind ik al een leuk initiatief, maar in de toekomst wil ik misschien met mijn nieuwe polaroids nog iets speciaals doen. Tips zijn welkom!
me meer verdiepen in fotografie 
Afgelopen maand kreeg ik ook mijn examenresultaten. Voor fotografie ben ik erdoor, dus omdat deze lessenreeks voltooid was, kan ik ook wel zeggen dat dit doel behaald is. Ik heb nieuwe tips en tricks geleerd gerelateerd aan fotografie, waarvan ik voordien nog niet eens wist dat ze bestonden. Heel blij hierom :)

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. De bioscoop is altijd zo leuk! ik kan daarvan blijven genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gedroogde abrikozen zijn zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat tof en wat een originele dingen staan er op je lijstje. Ik zag gisteren dat ik nog maar 130 dagen over heb en ik heb slechts 56 doelen behaald. Dat gaat niet lukken!

    BeantwoordenVerwijderen