Mijn telefoon in een nieuw jasje #3

15 februari 2016

Tegenwoordig ga ik nooit de deur uit zonder gsm. Het liefst zou ik dit wel wat minder willen, maar stiekem wil ik gewoon altijd en overal kunnen fotograferen of muziek luisteren.  Uiteraard ziet mijn zilveren iPhone er mooi uit, maar met een hoesje ziet hij er nét iets leuker uit. Ik mocht via Webprint.nl een hoesje ontwerpen en vandaag review ik hem voor jullie. Enjoy!

Bij Webprint heb je tal van verschillende mogelijkheden als het draait om het ontwerpen van een telefoonhoesje. Zo kan je een foto importeren, of een tekst plaatsen. Zelf koos ik voor het laatste.


Ik moest even nadenken over wat voor soort tekst ik het liefst op mijn hoesje wou hebben. Iets met reizen zou natuurlijk perfect zijn, aangezien ik er dol op en. Op het internet ging ik op zoek naar plaatjes met inspirerende quotes. Mijn keuze was nu eenmaal snel gemaakt: ik ging voor begroetingen in allerlei talen. 


Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe hoesje. Ben best wel trots op mijn ontwerp, al heb ik de quote niet zelf bedacht, haha. Webprint.nl kan ik je zeker aanraden als je eens een telefoonhoesje - of iets dergelijks - wil laten drukken. J

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen: