Day Zero Project update #14

18 juni 2016

Ondertussen is dit de veertiende update die gerelateerd is aan mijn day zero project. Soms kan ik weinig doelen doorstrepen, maar er zijn ook zo van die momenten waar het best wel goed gaat. Dat was ook nu het geval. Ik voltooide twee voornemens die op mijn lijstje staan en werkte aan twee anderen. Hierdoor ben ik weer een stapje dichter bij het grootste doel - de essentie van heel dit gebeuren: het day zero project voltooien!
vijf modeitems kopen die ik op blogs heb gezien 🔛
Ik doe even alsof een Instagramfeed ook kan gezien worden als een blog. Onlangs bestelde ik bij Ylle.be een prachtig, handgemaakte bikintopje. Vrijdag kwam het pakketje dan eindelijk aan en wauw, wat een mooi exemplaar is het! Binnenkort verschijnt er een fotootje op Instagram en ik neem hem zeker mee naar Italië! 

vijf nieuwe hotspots ontdekken in Mechelen 🔛
Nummer drie van dit lijstje is Foom. Deze leuke ontbijt- en lunchbar bezocht ik gisteren met Amber! We bestelden er allebei een huisgemaakte ijsthee met vlierbloesem en munt. Dit smaakte ons heel erg, maar de lunch was nóg lekkerder! Amber koos een broodje met kip, pesto en spek. Ik bestelde er eentje met yoghurtkomkommersalsa, garnaaltjes en mangochips (ja, weeral mango hehe). Veel te lekker! Ik wil er zeker nog eens heen deze zomer! 
mijn fotocollectie opruimen ✓
Dankzij Telenet kreeg ik de mogelijkheid om met hun CamerApp foto's te nemen. Vervolgens kwamen ze gratis ontwikkeld in de brievenbus terecht. The old school way dus. Hierdoor kwam ik op het idee om mijn dozen vol foto's op te gaan ruimen. Zo gezegd, zo gedaan. Onlangs heb ik mijn digitale fotobibliotheek ook eens nagekeken, zodat ik weer ruimte heb voor vakantiefoto's. :)
een week lang elke dag fruit eten 
Afgelopen week moest ik werken, en daardoor had ik zeker nood aan een goede portie energie! Sommige dagen moest ik al om 8 uur 's ochtends achter de kassa zitten - ik werk in de supermarkt trouwens. Het ideale ontbijt? Een banaan. Als ik later moest beginnen, at ik vaak wat mango met Griekse yoghurt als ontbijt. Druiven zijn trouwens mijn favoriete snack momenteel.


© foto's door Amber PelgrimsLots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Een hotspot, die voor herhaling vatbaar is! Veel hartjes voor Foom :) (en voor Mechelen natuurlijk!)
    x Amber

    BeantwoordenVerwijderen