Outfit: I feel love

16 juni 2016

Langer dan drie maanden. Zo lang geleden verscheen er nog eens een outfit online. Vorige week eindigde ik mijn examens en omdat zaterdag het weer net iets beter was dan verwacht, besloot ik samen met een klasgenoot af te spreken om foto's te maken. Trouwens, voor de nieuwsgierigen onder jullie: moest je echt willen weten waar de blogtitel vandaan komt, lees dan vooral verder... © foto's door Christelle Olivia Zitu

ESSENTIEL jas • PETIT BATEAU shirt • MASSIMO DUTTI jeans
CHIARA FERRAGNI slip-ons
 • DESIGNVERSO tasje • H&M oorbellen

Om meteen de titel van deze outfitpost te verduidelijken: néén, ik heb geen vlinders en ben niet verliefd. Het leek me gewoon de ideale titel omdat deze tekst ook op mijn slip-ons staat. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag en zijn ontworpen door mijn favoriete Italiaanse blogger: Chiara Ferragni! Om de outfit wat opvallender te maken, droeg ik mijn knalroze jas van Essentiel. Deze is natuurlijk een echte eyecather en daarom koos ik voor een simpel T-shirt met daaronder een gescheurde jeans! Het tasje matcht dan weer perfect bij het kobaltblauwe hartje op mijn schoen :') De locatie vond ik trouwens ook prachtig: de Cogels Osylei in Berchem. Een hele mooie straat vol met herenhuizen. Moest je in de buurt zijn: echt eens gaan kijken!

Lots of ♡,
Florence

14 opmerkingen: