Terug van eventjes weggeweest

14 juni 2016

Ik weet nog dat het begin september was. We moesten voor één keer eens niet meteen naar school en hadden nog drie extra weken vakantie. Op 21 september begon ik aan mijn eerste jaar op de hogeschool en afgelopen vrijdag legde ik mijn laatste examen af. Juni was er sneller dan verwacht en dit zal ook zo zijn bij september 2016. Na dit drukke schooljaar heb ik eindelijk nog eens tijd om bij te praten. Heerlijk!

nu
Deze week werk ik nog eventjes in de supermarkt, zo kan ik nog wat centjes bijverdienen voor mijn vakantie in Italië. Mijn uurrooster valt echt goed mee, want vrijdag en zaterdag werk ik telkens maar vier uurtjes! Morgen ga ik helaas voor de laatste keer babysitten, want ik keer pas in september terug naar België :/ Vrijdag staat er een fotosessie ingepland met Amber in Mechelen en zaterdag supporter ik voor de Rode Duiveltjes in Park Spoor Noord! 
de komende weken
Maandag ga ik met een klasgenoot nog een dagje gezellig naar Leuven! De dag erna stap ik al heel vroeg in de ochtend op het vliegtuig richting Pisa. Van daaruit gaan we - mijn vriendin en ik - dan met de trein/bus naar Viareggio, waar ons hotelletje ligt. Het grappige is dat mijn oma en haar vriendin daar dan ook zijn, we verblijven zelfs in hetzelfde hotel. We nemen ook samen de terugvlucht naar Eindhoven. In totaal zal ik er 10 dagen zijn. Super veel zin in!
deze zomer
Voor de eerste keer is mijn zomer niet gevuld. Het enigste wat gepland staat is 1 week werken. Daarnaast heb ik in augustus al één herexamen gepland - en laat het a.u.b. daarbij blijven. Ik hoop ook nog eens naar Amsterdam te gaan, en mijn Belgische bucketlist te voltooien voor ik naar Spanje vertrek! 

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Jammer dat de rode duivels uiteindelijk verloren hebben he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk winnen ze de volgende 2 matchen en mogen ze verder! Anders zou dat natuurlijk wel erg jammer zijn :/

   Verwijderen
 2. Oh italie is zo'n heerlijk land, ben er echt verslaafd aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vakantie daarin tegen is al helemaal vol gepland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier in Italië! En ik zie in je sidebar dat er nog ergens een tripje naar Barcelona gepland staat #jaloers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf dat je naar spanje gaat! En je hebt veel leuke dingetjes gepland :) En voor de zomer: Ook eens fijn om niets gepland te hebben. Lekker spontaan iets plannen zijn vaak de leukste dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah heerlijk naar Italië!

  BeantwoordenVerwijderen