6 x effen kleedje om op te vrolijken

30 mei 2016

Je ziet dat ene mooie shirt of die ene leuke zonnebril op Instagram en bezoekt de webshop. Wishlists maken, ik doe het wel graag en vaak, maar zwier veel te weinig mijn lijstje online. Nu de zomer bijna aanbreekt had ik er nog eens zin in. Met warm weer draag ik vaak printjes, maar ook een effen kledingstuk vind ik heel erg leuk. Vooral omdat je die dan helemaal kunt opvrolijken. Bij C&A vond ik enkele exemplaren. Benieuwd hoe ik deze opvrolijk?
 Blauw - neckholder
Marineblauw vind ik een prachtige kleur, en in de zomer draag ik het nog liever. Dit model heeft een gedrapeerde V-hals met lange banden om in de nek te binden. Dit kleedje zou ik opvrolijken met witte en rode accenten, om er een echte marinelook van te maken! » LINKJE 
 Roze - getailleerd
Roze vind ik altijd een ideale kleur om te dragen in de lente of zomer. Het straalt een zekere zachtheid uit en haalt ook het meisje-meisje gehalte naar boven. Ik zou dit combineren met een accessoires in bloemenprint. » LINKJE 
 Jeans - sportief
Dit kleedje is net iets sportiever, maar ook een musthave voor deze zomer als je 't mij vraagt. Jeansshortjes en broeken heeft iedereen denk ik wel in zijn garderobe, maar een jeanskleedje ga ik me zelf ook nog zeker aanschaffen. Dit model heeft een moderne ritssluiting en lijkt me heel leuk in combinatie met felle accenten. » LINKJE 
 Wit - los
Witte kleding straalt een zekere frisheid uit, vind ik. Je kan er alle kanten mee op, dus ook hier kan je eender welke richting mee uit. Je kan het casual maken en er een 'all white everything'-look van maken, of je kan het trendy maken met bijvoorbeeld ros├ęgouden, gouden of zilveren details! » LINKJE 
 Geel - chiffon
Als je graag opvalt en al een beetje gebruind bent, is geel misschien wel jouw kleur voor de komende zomer. Persoonlijk vind ik dat geel wel mooi past met gouden details of donkerblauw als accentkleur. » LINKJE 
 Koraal - a-lijntje
Zalmkleur. Zelf iets wat ik niet snel zou kopen, maar dit model spreekt mij toch wel heel erg aan. Dit kleedje is volgens mij heel leuk te combineren met een echte opvallende kleur: kobaltblauw. Zelf is dit kleedje m'n favorieten van deze lijst en ik heb 'm dan ook meteen in mijn winkelmandje gesmeten! » LINKJE 

Ook zo'n fan geworden van de collectie van C&A? 
Meer jurkjes vind je hier

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen: