A Sunday well spent brings a week of content

22 juli 2016

Afgelopen zondag deed ik iets wat ik al heel lang wou doen. Ik bracht een bezoekje aan de Swan Market. Tijdens dit Nederlandse concept wordt er een markt georganiseerd met tal van mode-, interieur-, lifestyle- en eetkraampjes. Om de zoveel tijd strijken ze ook in Antwerpen neer en deze keer was het zover. Samen met een vriendin genoot ik van een gezellige middag, vergezeld van mijn camera en zonnebril, want pfoe, wat was het warm!

We sproken af rond 13u. Zo slordig als ik ben, had ik bijna mijn tram gemist waar Ellen - de vriendin - ook op zat. Gelukkig haalde ik hem nog net en begonnen we aan onze gezellige middag. We trokken naar de Grote Markt waar er al veel bezoekers waren. Als lunch aten we bij Puzzles een quinoaburger met rode biet, geitenkaas en nog allemaal lekkers. Voor het eerst at ik een vegetarische burger, maar hij was best wel lekker. Wat het nóg extra speciaal maakte was het roze  (!!) hamburgerbroodje. :D Nog een food-primeur: ik proefde mijn eerste stukje babanenbrood bij Sprinkles Bakery. Bij hen kocht ik trouwens nog een stukje cheesecake als dessert, overheerlijk! Ik ben heel blij dat ik hier eindelijk eens naar toe ben gegaan. :') Zeker een bezoekje waard! 
Agenda en meer info over de Swan Market vind je hier!
Lots of ♡,
Florence

9 opmerkingen:

 1. Ah wat ziet dat er goed uit! Ik wil ook echt naar een Swan Market. Jammer dat ze altijd op zondag zijn. ; (

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die burger van biet. Super leuk, zo roze. Wil ik ook wel eens proberen. Naar die Swan Market moet ik dan toch ook eens dringend gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat ziet er heeeeel fijn uit! Ik ga snel eens kijken of er binnenkort hier in de buurt ook weer een is. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zit r echt super gezellig en mooi uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er echt geweldig uit! Zo knus en gezellig allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was er echt super gezellig! Dit moeten ze echt vaker doen in Antwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! De taartjes zien er superlekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen