Terug op regenachtige, Belgische bodem

1 juli 2016

Even terug naar gisteren. Nog heerlijk ontbeten in Viareggio, erna even een hotspot uitgetest - bereid je maar voor op een artikel vol leuke adresjes in Toscane. Nadien reisden we naar de luchthaven. Sinds die avond ben ik terug op Belgische bodem. Tijd om even bij te kletsen en één van de zovele Italië gerelateerde posts te schrijven (inclusief plaatjes). Enjoy!Zoals je ziet was deze vakantie echt een topper. Ik heb genoten van het overheerlijke eten, de stralende zon en de mensen rondom me heen. Dit is slechts een greep uit het aantal foto's dat mijn camera er vastlegde. Ik ga het hierbij laten, wat deze Italië-post betreft, want er komen nog drie andere artikels aan over deze onvergetelijke vakantie. Voor de curieuzeneuzemosterdpotten onder ons: een lijstje met Toscaanse hotspots, een bomvolle shoplog en een zomerse outfit. Stay tuned :)

Lots of ♡,
Florence

9 opmerkingen:

 1. Oh wat een prachtige foto's!! Ik ben heel erg benieuwd naar je andere vakantie posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh hotspots, altijd leuk, haha. Ik ben al benieuwd naar de andere artikeltjes maar wow hoe gaaf zijn deze foto's al!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn echt super mooi! Ziet er gaaf uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke vakantiefoto's allemaal! Nu wil ik ook weer weg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik kijk uit naar de artikels die erbij horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een fijne , zomerse foto's.
  en die ijsjes.. nom nom!
  volgende keer mag je er eentje naar mij opsturen!
  haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat een heerlijke fotos! Zoals vakantie hoort te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat een heerlijke foto's! Ziet eruit als een leuke vakantiebestemming :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi, die foto met die geitjes is echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen