Day Zero Project update #16

13 augustus 2016


De voorbije maand heb ik niet echt veel tijd gehad om me bezig te houden met mijn Day Zero Project. Gek genoeg ontdekte ik tijdens het schrijven van deze update dat ik onbewust toch nog wat doelen verder heb afgerond. En dat op gebied van multimedia, lifestyle en reizen. Kijk je mee?

voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb ๐Ÿ”›
Een nieuwe letter die afgevinkt kan worden: V. Hiervoor keek ik naar Veronica Guerin, een film die de moord verteld op een Ierse journaliste. Iets ouder maar wel gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Daar hou ik wel van. :')
in 5 nieuwe Belgische steden geweest zijn ๐Ÿ”›
Afgelopen weekend bezocht ik met Amber de ELLE Beach Day. Hiervoor stonden we al heel vroeg op en reisden we af naar Knokke. Hier was ik nog nooit eerder geweest. We lieten onze nagels lakken bij de Faby-stand, aten onze bokes op op het strand en sloten af met een ijsje van Glacier de la Poste!
vijf items kopen die ik op blogs heb gezien ๐Ÿ”›
Aangezien ik al bijna op Erasmus vertrek รฉn ik al meer dan tien jaar met een Kipling-trolley rondliep (no joke) vond ik dat het hoog tijd werd voor een nieuw hoofdstuk aangaande mijn valies-geschiedenis. Al heel lang geleden zag ik op de blog van Larissa en Tara dat ze nieuwe koffers hadden van het merk Suitsuit. Ik werd meteen verliefd op de Fabulous Fifties-serie. Nu heb ik me eindelijk een klein koffertje aangeschaft in mintkleur. Deze zullen jullie zeker nog zien voorbij komen hier! Heel blij ermee!
5x toerist in eigen land spelen ๐Ÿ”›
Nummer vier in deze lijst is Brussel. Deze stad bezocht ik afgelopen dinsdag. Wat was het weer eens fijn om in de hoofdstad te zijn. Samen met een klasgenootje gingen we winkelen, lunchte ik heerlijk bij Peck47 en bezochten we de Monte des Artes. Daar werd ook deze foto meegenomen, die gaat trouwens zeker mee naar Barcelona!
vijf nieuwe hotspots in Mechelen ontdekken ๐Ÿ”›
Afgelopen weekend had ik een date in Mechelen. De Komeet is een pop-up zomerbar die ietsje buiten het centrum ligt. Het was er heel gezellig! Jammer genoeg sluit hij volgend weekend alweer, want wat is het een tof concept! Hopelijk doen ze het volgend jaar over!

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Veronica Guerin is echt een hele goeie film, ik vond hem echt spannend. Fijn om zoveel af te kunnen vinken op je lijstje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. The solely requirement is to have a free Flash Player installed, which can be downloaded from the company's official web site. This Scatter symbol, meanwhile, is represented by a pyramid. If you land 3 or more Scatter symbols, you will set off a free spin casino.edu.kg bonus sport. What’s more, if you land 2, 3, four, and even 5 Scatter symbols, your winnings are multiplied. There are some superior stay supplier video games on the market, with lots of them produced by world-class developers similar to Evolution Gaming and Fresh Deck Studios.

    BeantwoordenVerwijderen