Outfit: blooming flowers

16 augustus 2016

De soldenperiode vind ik een van de leukste periodes, maar toch slaag ik er niet altijd in om met veel winkelzakken huiswaarts te keren. Er is maar één kledingketen waar ik altijd wel iets vind: Zara. Ook dit seizoen bezocht ik alle Zara-winkels - serieus, ik ben in Genk, Brussel, Brugge, Gent én Antwerpen geweest. In die laatste stad vond ik een speciale, zomerse broek bedrukt met bloemen. Tijd voor outfitfoto's!© foto's door Latoya Van Borm

CLOUDS OF FASHION top  ZARA broek  PIECES schoenen • NÜMPH sokjes
MAMA oorbellen • DKNY horloge • GRIEKENLAND armbandje

Al heel lang stond er een broek met brede pijpen op mijn verlanglijstje. Toen ik deze zag hangen bij Zara, was ik meteen verliefd. Ze is van kant gemaakt én is bedrukt met bloempjes. Wauw. Ik combineerde er een eenvoudige top op van Clouds of Fashion. Er onder nog een paar witte sneakers en glittersokjes om het geheel af te maken! Meestal vind ik witte outfits iets te communie-achtig, maar dit keer vond ik het juist heel mooi en fris. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst en ben zeker van plan om hem nog vaak te dragen. Volgens mij combineert hij ook leuk met een denim jacket :) 

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Bij de Zara hebben ze altijd van dat soort toffe kleding, heel anders dan in andere winkels. Leuke outfit!

  Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zara is gewoon zo geweldig. Leuk patroontje, lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk je broek! zulke broeken zitten heeerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Florence, die broek is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen