Terug naar school met Herschel

19 augustus 2016

Nog enkele dagen en het is weer zover. Vroeg opstaan, bokes smeren voor tijdens de lunchpauze, boekentas vullen en vertrekken. Ik heb het over het nieuwe, aankomende schooljaar. Helaas is deze zomervakantie - net zoals altijd - weer razendsnel voorbij gevlogen. Gelukkig kwam er een lichtpuntje in deze periode van laatste vakantiedagen: ik ontving een mailtje van Duifhuizen tassen en koffers en mocht een rugzak uitkiezen. Tijd voor een review!


Het aanbod op de website van Duifhuizen tassen en koffers is gigantisch. Je hebt er voor ieder wat wils. Tassen, koffers, rugzakken en accessoires: je vindt het er allemaal. Zelf koos ik voor een rugzak, omdat ik dit zelf altijd heel handig vind tijdens een schooluitstap of als ik veel cursussen moet meenemen naar de les. Ook op vlak van schooltassen is er een ruime keuze. Herschel vind ik al een tijdje een heel leuk merk dus ik was dan ook meteen enthousiast toen ik zag dat ze het ook verkochten! Mijn voorkeur ging uit naar de grijze rugzak uit de Settlement collectie. Deze is heel ruim vanbinnen en heeft ook een laptopvak en een klein zakje aan de voorkant - ideaal dus! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst en hoop dat hij goed van pas komt in Barcelona :)

P.S.: Over school gesproken, vandaag heb ik mijn eerste (en enige) herexamen! #fingerscrossed

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

 1. Die Herschel tassen zijn zo leuk he! Mooi ding. En heel veel succes, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was ook één van mijn opties!! Heel mooi & veel succes vandaag!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, wat grappig. Ik heb die ook maar dan in het zwart. Hij is zo ongelofelijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een mooie tas heb je uitgezocht! Grijs is altijd een goede keuze :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige tas! Succes alvast op school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi :) I'm Iwona and I am a blogger and illustrator :) I just found your blog, which is interesting and cute:) I really like it :) I would like to show you my blog and my illustrations and If you get a second, I' d love to hear your thoughts on topic my illustrations and blog:) I greet:)

  BeantwoordenVerwijderen