Het ideale adresje voor koffieliefhebbers

22 augustus 2016

Na iets minder dan vijf maanden stond er eindelijk nog eens een tripje naar Maastricht op de planning. Als je mij heel goed kent weet je dat dit mijn favoriete stad is. Ja, ik verkies deze Limburgse stad zelfs boven Antwerpen of Mechelen. Alhoewel, die laatste mijn hartje toch ook heeft veroverd het afgelopen jaar. Omdat ik een echte koffieliefhebber ben, zocht ik een leuk adresje op. Zo gezegd, zo gedaan: ik bracht een bezoekje aan Coffeelovers! 


Maastricht heeft veel leuke koffietentjes, maar aangezien mijn liefde voor koffie nog niet zo lang bestaat, heb ik er nooit eentje bezocht. Onlangs bracht ik nog eens een bezoekje aan mijn favoriete winkelstad en begon ik de dag met een kopje koffie bij Coffeelovers. Ik ging voor een "speciale" koffie en bestelde een Caff├Ę Nocciolatte: een cappuccino met chocoschuim, hazelnoot en rietsuiker. Latoya ging voor een smoothie met banaan, framboos en nog allemaal lekkers. Geloof me of niet, dit was de lekkerste koffie die ik ooit dronk - en ja, ik heb er al wat naar binnen geslurpt het voorbije jaar. Ik vond hem zelfs zo lekker, dat ik hem de volgende dag opnieuw dronk in Roermond. Van een guilty pleasure gesproken. :D Coffeelovers heeft trouwens 9 vestigingen in Nederland, waaronder 6 in Maastricht, yay!
COFFEELOVERS
"De Annex"
Plein 1992, 15
Maastricht (NL)

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. chocoschuim, kan het nog beter? Hier moet ik heen, aangezien ik niet echt zo'n koffiedrinker ben en van die "specialekes" net weer wat meer mijn ding zijn. (: Zot mooie foto's heb je gemaakt trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wanneer ik Coffeelovers tegenkom neem ik altijd de tijd om daar wat koffie te drinken. Het is ook zeker een van mijn favoriete plekjes! Maar mijn nummer 1 hotspot voor koffie is toch wel het coffeelab in Eindhoven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh deze hotspot ziet er zo leuk uit!! En je foto's zijn echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen