Ik ga vloggen vanuit Barcelona!

3 september 2016

De mensen die mij persoonlijk kennen en mijn blog al langer volgen, weten waarschijnlijk wel dat ik vroeger vaak filmpjes maakte. Voor diegenen die er graag naar keken: goed nieuws, want ik ga mijn Barcelona-avonturen vastleggen op camera! Meer info hierover vind je in dit artikel!

Tot twee jaar geleden verscheen er regelmatig een filmpje op mijn YouTube-kanaal, maar door een drukke schoolperiode is dat geminderd. Omdat dit, naast fotografie en bloggen, altijd een van mijn passies is geweest, wil ik hier graag opnieuw mee beginnen. En wat is nu een betere gelegenheid om te filmen dan mijn Erasmusavontuur? Om mijn familie, vrienden en anderen up-to-date te houden over mijn leventje hier, ga ik dagelijks vloggen. Op maandag verschijnt er altijd een weekvlog online, op zaterdag een weekendvlog. Tussendoor zullen er ook rants - zo van die video's waar ik al zittend tegen de camera praat - en verhuisvlogs opgenomen worden. Als ik aan een nieuw project begin, doe ik dat het liefst meteen op een juiste manier. Ik heb me dan maar ineens een goede, kwalitatieve vlogcamera aangeschaft: de Canon G7X.Natuurlijk ga ik veel opnemen en hiervoor heb ik ook een geheugenkaart nodig met veel gigabytes. Deze vond ik bij GSMbatterij.nl. Een 32GB kaartje lijkt me ideaal. Ik koos de San Disk Micro SD kaart. Ondertussen ben ik al begonnen met vloggen en dankzij het kaartje kan ik maar liefst 2 uur en 40 minuten filmen! Ik ben heel blij met deze aankoop en koop er misschien binnenkort nog eentje bij, als ik alsmaar meer wil vloggen! :')

Afgelopen donderdag verscheen mijn eerste video al online. Ik filmde een '50 facts about me'-video, kwestie van wat meer over mezelf te vertellen. :') Klik hier om hem te bekijken!

Lots of ♡,
Florence

6 opmerkingen:

 1. Super tof, ik ben heel benieuwd naar je vlogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk er al naar uit van toen je me het nieuws vertelde, ik kan niet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk er heel erg naar uit, amuseer je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk dat je gaat vloggen, ik zal zeker kijken naar je vlogs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo benieuwd, vooral ook omdat het in Barcelona is, da's altijd net wat bijzonderder, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen