Lunchen in Tinsel Town

5 september 2016

Zaterdag had ik na lange tijd nog eens een bloggerdate. Samen met Charlotte van The Girl Behind The Closet spendeerde ik een dagje in Antwerpen. We spraken lekker vroeg af zodat we ook konden lunchen. Dit deden we bij Tinsel. Het was zo'n tof adresje dat ik er absoluut over wil schrijven.
Als ik reis, doe ik niets liever dan het opzoeken van leuke adresjes. Ik vind het altijd wel leuk om nieuwe plekjes te ontdekken. Tastepoint is hiervoor een handig hulpmiddel. Via hun website kan je aangeven wat, waar en wanneer je iets wil eten. Mijn zoekopdracht luidde als volgt: lunchen in de provincie Antwerpen op zaterdag 20 augustus. Er verscheen een lijst bomvol leuke hotspots. Van Tinsel had ik al eerder foto's zien voorbij komen op Instagram. Het zag er altijd zo lekker uit, dus besloten we om daar te gaan lunchen. Charlotte bestelde Boeuf Basilic met filet americain. Ik koos voor een Scandinavia - bruin brood belegd met zalm, komkommer, sla en nog andere frisse groentjes. Het eten was er super lekker, maar dan heb ik het nog niet over het interieur gehad. Een heel hoog vintage-gehalte naar mijn mening, zo leuk! Ik ben heel blij dat ik dankzij Tastepoint dit adresje heb ontdekt! Een echte aanrader voor moest je eens in Antwerpen zijn! 
TINSEL
Vlaamse Kaai, 40
Antwerpen

Lots of ♡,
Florence

10 opmerkingen:

 1. Zo jammer dat ik niet dicht bij Antwerpen woon. Dit ziet er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit en wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, ziet er echt lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel gezellig en smakelijk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige hotspot! Die komt zeker op mijn lijstje terecht van plekken waar ik nog eens naar toe wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goeie tip die site zeg! Dit plekje ziet er ook echt fantastisch uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wauw dat ziet er heerlijk uit! Wat een leuke blog heb je:)

  BeantwoordenVerwijderen