Day Zero Project update #17

17 september 2016

Tijd voor een nieuwe update betreffende mijn Day Zero Project. Ik begon met het afvinken van 1 doel bestaande uit drie deeltjes, kon twee doelen voltooien én ontdekte dat ik bijna een jaar geleden al een doel had kunnen afvinken. Enjoy!
3x gaan picknicken in het park 🔛
Twee dagen voor mijn vertrek nam ik afscheid van mijn vrienden en vriendinnen. Samen met Pauline - die je op de polaroids ziet - plande ik een afscheidspicknick in Mechelen. Zij vertrok op Erasmus naar Parijs, ik ging naar Barcelona. We hebben heerlijk gegeten, gelachen, gebabbeld en uiteraard ook een traantje gelaten. Het was een super tof afscheid, en is zeker voor herhaling vatbaar - hopelijk in een andere context dan! <3
acht steden bezoeken waarvan de eerste samen mijn naam vormen 🔛
Oeps, voor de letter 'E' van dit doel had ik eigenlijk al lang een stad bezocht. Ruim een jaar geleden ging ik naar een concert van Years & Years in Eindhoven. Bij deze heb ik dus al één van mijn twee E's voltooid. Op naar de volgende letter! :')

slagen na mijn eerste jaar hogeschool 
In juni kreeg ik mijn examenresultaten. Op bijna alles erdoor, want ik had één herexamen. Op 19 augustus was het dan eindelijk zo ver: ik moest herkansen. Tweede keer goede keer, want ik was geslaagd met 15/20! Hierbij kan ik dus trots zeggen dat ik mijn eerste jaar op de hogeschool heb overleefd. Yes! :')
een week lang geen chocolade eten 
Geloof het of niet, maar het is me gelukt om dit doel te doorstrepen. Sinds ik hier in Barcelona ben, heb ik het overleefd om 7 dagen geen chocolade te eten. Ik ben best wel trots op mezelf, want voor zo'n zoetebek als ik, is dat echt niet eenvoudig. Wellicht zat het veel te warme weer er voor iets tussen, want de chocoladereep zou gewoon meteen smelten bij temperaturen hoger dan 30 graden. De cruciale vraag: hoe lang houd ik het nog vol?
* * *

Wat staat er op jouw bucket list?

Lots of ♡,

Florence

1 opmerking: