Day Zero Project update #19

19 november 2016

Hola chicas! Hier ben ik weer! In tegenstelling tot de vorige post betreffende mijn Day Zero Project heb ik me er de afgelopen tijd wel mee bezig gehouden. Ik was best wel verbaasd toen ik mijn lijst met doelen bekeek. Bewust en onbewust heb ik aan een aantal doelen gewerkt. Twee doelen kon ik volledig doorstrepen, drie andere werden gedeeltelijk voltooid. Lees je mee?
'I love you' kunnen zeggen in 10 talen 🔛
Heel grappig dit. Ik had problemen met de lay-out van dit project en vroeg aan Shani om mijn blog te openen via haar mobiel. Toevallig las ze enkele doelen en zei ze spontaan dat ik Turks kon leren. 'Seni seviyorum' is Turks voor 'I love you'. Weer een taal - althans, een zinnetje - bijgeleerd.
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
Voor de letter H keek ik samen met mijn vriendje - ja, ik heb een vriendje, surprise surprise - House at the End of the Street. Een psychologische thriller met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Ik vond het een redelijke film, zelf zou ik hem 7/10 geven, omdat ik al betere en spannendere thrillers heb gezien.
vijf recepten uitproberen 🔛
Nu ik hier in Barcelona op m'n eentje woon, moet ik ook voor mezelf koken. Eerlijk gezegd ben ik niet zo'n keukenprinses, maar gelukkig kwam Maarten - mijn vriendje - op bezoek en hebben we enkele avonden heerlijk gekookt. Op het menu stonden onder andere spaghetti bolognaise en een receptje van Jeroen Meus: een ovenschotel met gevulde kip. Super simpel en super lekker was dat laatste gerechtje! 

5x naar de cinema gaan 
Eindelijk is dit doel ook voltooid! Ik ging vorige week naar The Girl On The Train kijken, gebaseerd op het gelijknamige boek van Paula Hawkins. Wat een topfilm, met topacteurs en een zeer interessant plot. Zeker een aanrader!
vijf nieuwe fruitsoorten eten 
Wat dit doel betreft, heb ik zelfs het nodige aantal fruitsoorten overschreden. Ik had er nog twee te gaan, maar heb er ineens maar drie gegeten. Ik dronk bij Tropicó een sapje met daarin papaja, proefde van mijn nonkels sapje met pitaja en dronk niet veel later een cocktail met kumquat (mini mandarijn). Nom nom!* * *

Wat staat er op jouw bucket list?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lijst eigenlijk, hele simpele doelen zeg maar, maar toch fijn om te bereiken! Wat leuk ook dat je in Barcelona zit, ben er nog nooit geweest maar ken genoeg mensen die het een heerlijke stad vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, inderdaad! Ben benieuwd of ik ze allemaal op tijd kan voltooien. Barcelona is echt een heerlijke stad, ideaal voor een citytrip en om aan de Belgische koude te ontsnappen ;)

   Verwijderen
 2. Wat leuk om te doen ik ga dit ook is proberen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Een leuke bezigheid, ideaal om je vrije tijd te vullen en je verdient er ook nog eens centjes mee :)

   Verwijderen