Dear Santa...

25 november 2016

Nog een maand en het is zover. We zitten volop in de kerstperiode. De tijd van lekker tafelen, een schitterende kerstboom, foute kersttruien en natuurlijk niet te vergeten: cadeautjes. Naar goede gewoonte heb ik ook dit jaar weer een verlanglijstje samengesteld. All I want for Christmas is... 
1 • WOMEN'SECRET - velour pyjama

Zo'n vijf jaar geleden kreeg ik als kerstcadeau mijn eerste pyjama van Women'secret. Dit werd een traditie want elk jaar lag er een nieuwe pyjama onder de kerstboom. Dit jaar gaat mijn keuze naar een lichtgrijze velour pyjama met roze pomponnen op het bovenstuk. Super schattig, toch? » LINKJE
2 • URBAN OUTFITTERS - 'good vibes' kussen

Onlangs bestelde ik tijdens Black Friday de gelijkaardige mat, waar ook 'good vibes' op geschreven staat. Binnenkort krijg ik een nieuw bed dat ik vol wil leggen met verschillende kussens. Het leek me daarom leuk om hetzelfde kussen te vragen onder de kerstboom! » LINKJE
3 • PONY PEOPLE - avocato & gingerbread pins

Deze advocato pin stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Voor de kerstperiode maakte de ontwerpster ook nog een gingerbread variant. Ik hou van katten en leuke accessoires, dus: hebben die handel! » LINKJE & LINKJE 
4 • & OTHER STORIES - sparkle dress

In de shoplog van Diana zag ik dat ze een prachtig kleedje had gekocht bij & Other Stories. Ik was meteen verliefd. Het is een beetje prijzig om als kerstcadeautje te dienen, maar ik denk dat ik gewoon wat centjes ga vragen zodat ik het zelf ga kopen. Uiteraard moet ik het nog eerst passen, dus misschien maar goed ook dat niemand het koopt. Wie weet trekt het op niks (ik hoop natuurlijk van wel :)). » LINKJE
5 • LUSH - mistletoe & butterbear bath bombs

Wat mis ik het ontzettend hard om hier in Barcelona te genieten van een heerlijk bad - ik heb namelijk alleen een douche op mijn kot. Daarom alvast twee leuke productjes van Lush op mijn verlanglijstje: de mistletoe en butterbear bath bombs. Bij de gedachte alleen al begin af te tellen! » LINKJE & LINKJE
6 • HEMA - notitieboekje

Op mijn vorige wishlist stond dit notitieboekje ook al. Een jaar later heb ik het nog steeds niet, en het feit dat ik het er weer tussenzet wil volgens mij wel zeggen dat ik het écht graag wil. » LINKJE
7 • OH HELLO FRIEND - plakbandhouder met zwarte kat

Thuis hebben we ons interieur wat aangepast en vanaf nu hebben we ook een deftige werkplek. Mama en ik zijn allebei verzot op katten, dus dit lijkt me dan ook een super leuk - en vooral nuttig - accessoire voor op onze bureau. Meow! » LINKJE
8 • H&M HOME - fluwelen kussenhoes

Nog een simpel, maar lekker zacht kussen om toe te voegen aan mijn lijst! » LINKJE
9 • H&M HOME - kom met luipaard motief

Last but not least: een mooi kopje! Ik vind het zalig om te genieten van een warm kopje chocolademelk, koffie of thee. Hier is dit nog niet vaak gebeurd, maar ik weet zeker dat dat in België van pas gaat komen met die veel koudere temperatuur daar. Moest iemand dit willen kopen, het liefst wil ik er twee mét bijpassend ondertasje. :D »  LINKJE

* * *

Wat wil jij voor kerstmis?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten