Een nieuw pareltje om mijn pols

27 november 2016

Horloges, ik heb het altijd al leuke sieraden gevonden. Een tijdje geleden stopte de mijne met tikken, dus besloot ik weer eens wat websites af te schuimen, zoekend naar een nieuw pareltje. Zo gezegd, zo gedaan. Niet veel later rekende ik af en ontving ik hem in mijn Belgische brievenbus. Gelukkig kwam mama snel op bezoek, zodat ik hem ook in realiteit kon bewonderen! 


Mijn voorkeur ging uit naar het merk CLUSE, wat tegenwoordig heel populair is op onder andere Instagram. Het is een horloge dat goud met zilver combineert. Mijn andere horloge - van DKNY - is goudkleurig dus leek het me leuk om nu voor iets totaal anders te gaan. Hij heeft een zilveren wijzerplaat en Romeinse cijfers. Bij dit horloge kan je dus zowel zilveren als gouden sieraden combineren. Heel handig vind ik dit! Ik vind het echt een plaatje! Heel blij met deze beslissing en dit nieuwe pareltje om mijn pols!

* * *

Ben jij een horlogeliefhebber?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk horloge! Ik heb de compleet gouden variant <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh dies leuk, haha, wat lief dat je mama op bezoek kwam en hem meenam. ((:

    BeantwoordenVerwijderen