Ik ga stage lopen bij ELLE!

2 juli 2017

Wauw, ik kan het bijna niet geloven. Over exact vierentwintig uur zit ik op het kantoor van ELLE en verzorg ik samen met mijn stagementor de sociale media van het Franse maandblad, op Vlaamse bodem. Uiteraard ruil ik niet zomaar mijn zomermaanden van vrijheid in voor een stageplaats, maar er zit een verhaal achter. En dat vertel ik je graag in deze post! 
korte zomerstage
Tijdens mijn opleiding kan ik elk semester ook een keuzevak kiezen. Dit wil zeggen dat ik de mogelijkheid heb om een vak uit een andere richting op te nemen. In het tweede studiejaar is er ook de optie om een korte zomerstage te volgen. Omdat ik een bezige bij ben en me dit een zeer leuk project leek, waagde ik mijn kans. Na enkele vacatures te beantwoorden ontving ik een verlossend mailtje van ELLE dat ik mocht langskomen voor een gesprek. Niet veel later kreeg ik te horen dat ik was aangenomen als stagiaire voor de maand juli!
mijn taken
Eens de contracten getekend zijn, kan het echte werk beginnen! De vacature die ik invulde had als titel "social media stagiaire". Omdat ik een enorm grote passie heb voor sociale media, heb ik me dan ook meteen aangemeld. Ik zal vooral werken op Instagram, waar ik foto's en Insta Stories mag plaatsen. Ook op Facebook is ELLE heel actief, dus daar kan ik ook mee aan de slag. Buiten deze twee grote kanalen mag ik ook content plaatsen op Twitter, Pinterest en YouTube. Heel gevarieerd dus!Ik heb heel veel zin in de komende maand en ben benieuwd wat me er allemaal te wachten staat! Voor dagelijkse updates hou je best mijn Insta Stories in de gaten, je kan me volgen op mijn kanaal @florencewijnen. Uiteraard zal ik na afloop van mijn stage een uitgebreid artikeltje schrijven en publiceren op mijn blog :) 

* * *

Wat zijn jouw zomerplannen?

Lots of ♡,
Florence

8 opmerkingen:

 1. wow, wat graaf dat je zoiets mag doen!! Ben kei blij voor je! Daar ga je z├│veel ervaring opdoen, niceee hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier op je stage! De sociale media daarvan verzorgen zal super interessant zijn denk ik :D wel goed dat je geen copywriting moet doen, want een vriendin van mij deed daar stage en dat is haar niet zo goed bevallen. Heeeeel veel plezier alleszins, je gaat zoveel bijleren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat tofff! :D Echt heel leuk dat je deze kans hebt en hem ook direct grijpt. Ik ga je volgen op Instagram want ik ben benieuwd hoe het je vergaat daar. Mijn vakantieplannen zijn wat minder bijzonder, ik ga halverwege juli lekker een weekje naar Zeeland en verder zit ik de hele zomer op kantoor :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat gaaf! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend gaaf! Veel plezier en succes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat gaaf! Super veel plezier de komende maand & ik hou de social media van de ELLE zekersteweten goed in de gaten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Zo'n zomerstage lijkt me heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen