You're gold baby, solid gold

25 juni 2017

Elk meisje heeft wel haar guilty pleasure. Niet alleen op vlak van eten, maar ook op modegebied heb ik wel enkele items waaraan ik niet kan weerstaan. Schoenen en handtassen horen daar uiteraard bij, maar ook horloges mag ik aan het rijtje toevoegen. Het begon met een goudkleurige DKNY, gevolgd door een zilveren-gouden CLUSE horloge. Ik was zo tevreden over mijn recentste aankoop, dat ik besloot om mijn horlogecollectie uit te breiden. Zo gezegd, zo gedaan. Tijd voor een review van mijn nieuwste aankoop.


De mensen die mij al een tijdje kennen, weten dat ik een echte liefhebber van goudkleurige dingen ben. Als het op accessoires aankomt, draag ik het liefst gouden juwelen - natuurlijk niet echt van goud, maar je weet wel wat ik bedoel, haha. Het is niet zo dat ik zilveren of roségouden sieraden absoluut niet mooi vind, maar ik ben gewoon meer het goud-type. Misschien heeft dat ook wel te maken met mijn haar, want mijn lokken hebben soms een gouden schijn. Het zit hem in de details hé. :D De eerste keuze die ik maakte bij het uitkiezen van een nieuw horloge was de basiskleur van het uurwerk. Die was al snel gemaakt: goud. Als materiaal van het bandje koos ik leer, omdat ik simpelweg nog geen horloge had met een leren bandje. Als laatste moest ik nog een uurwerk kiezen uit een van de vijf CLUSE collecties. Mijn keuze viel al snel op het La Minuit model van CLUSE, met witte wijzerplaat. Ik vind het een heel erg mooi horloge, bovendien heb ik net zoals bij mijn vorige horloge voor een diameter van drie millimeter gekozen, zodat ik de bandjes eventueel nog kan verwisselen. Ik heb ontzettend blij met mijn nieuwe horloge en kan niet wachten om hem deze zomer - en nog lang daarna - te dragen. Weer een gouden pareltje om aan mijn collectie toe te voegen :)

* * *
Hoeveel horloges heb jij?

Lots of ♡,
Florence

2 opmerkingen:

  1. Ahhh leuk zeg! Ik heb voor m'n verjaardag een daniel wellington gekregen, en dat maakt mijn aantal horloges één, hihi. Maar hij is zó leuk! (dus misschien is dit het begin van mijn liefde voor horloges en over een halfjaartje... wie weet, misschien kan ik dan wel net zo'n verhaaltje schrijven als jij nu :)

    BeantwoordenVerwijderen