Day Zero Project update #26

18 juni 2017

Ongelooflijk! Nog iets minder dan een half jaar en dan is mijn Day Zero Project officieel afgelopen! De tijd gaat razendsnel want ik herinner me de dag waarop ik startte nog heel goed. De voorbije dagen werkte ik aan twee doelen en kon ik ook één doel afvinken. Spoiler alert: ik praat veel over eten, dus wees gewaarschuwd!
vijf nieuwe items kopen die ik op blogs heb gezien 🔛
Sinds ik mijn eerste CLUSE horloge had aangeschaft en ik zeer tevreden ben over de prijs-kwaliteit ervan, besloot ik nog maar eens om een kijkje te nemen op hun site. Ik vond een leuke review op Little Louvain, de blog van Elien. Omdat ik al een horloge met een metalen bandje had, ben ik deze keer voor een lederen bandje gegaan. In de kleur goud, omdat dat mijn favoriete metallic-kleur is. Een review komt binnenkort online!


vijf nieuwe receptjes uitproberen 🔛
Tijdens de blokperiode van afgelopen examens, ging ik een tijdje studeren bij mijn moeke in Genk. De ideale persoon als het aankomt op het verwennen van de enorm gefocuste student. Op een avond was ik wat eerder klaar met leren en besloot ik om samen met haar een gerechtje klaar te maken. We kozen voor een pasta met chorizo en aubergine van Jeroen Meus. Simpel, maar zo lekker! Voor het geval je al aan het watertanden bent: hier is de link. :)


vijf nieuwe hotspots ontdekken in Mechelen 🔛
Het doel dat ik afgelopen tijd kon doorstrepen, heeft ook met eten te maken. Samen met mijn vriendinnetje Nathalie zakte ik op een bloedhete zaterdag af naar Gamine, een leuk eettentje in Mechelen waar er een afternoon tea plaatsvond. Urenlang hebben we gebabbeld over van alles en nog wat en genoten van de overheerlijke lekkernijen. Gelukkig was er ook iced tea verkrijgbaar, want voor een warm kopje thee was het net iets te heet die dag. Ik vond het een leuk initiatief en hoop dat ze dit in de toekomst nog eens doen. :)

* * *

Welke doelen wil jij nog behalen?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Oh wat fijn dat je mijn review gelezen hebt!
    Leuke post, ik ben misschien van Leuven maar ik ontdek ook graag nieuwe hotspots in Mechelen omdat mijn vriend daar woont!

    :*

    BeantwoordenVerwijderen