Een kijkje in mijn slaapkamer

11 juni 2017

Onlangs heb ik als blokpauze mijn kamer nog eens een make-over gegeven. Polaroids hangen op, mijn sieraden zijn op kleur gesorteerd en enkele mooie kussenslopen werden online besteld. Hoewel ik amper tijd op mijn kamer spendeer, omdat ik bijna altijd in de living studeer, vond ik het toch fijn om mijn kamer weer gezellig te maken. Misschien een reden om er toch meer tijd door te brengen in de toekomst?


Ik ben heel blij met hoe het er nu uitziet. Een licht, meisjesachtig kleurenpalet, enkele patronen en leuke accessoires. Rustgevend en een tikkeltje Pinterest-waardig, al zeg ik het zelf, haha. Vooral mijn sieraden die ik vaak aandoe heb ik geĆ«taleerd in de glazen 'houdertjes' - geen idee hoe zoiets heet trouwens. In de gouden doos zitten mijn overige sieraden en daarop zie je schoentjes die ik droeg toen ik nog een Floortje was. Heel lang geleden dus. Op mijn nachtkastje staan enkele theelichtjes en cactusjes als versiering. 


Wat ik dan wel doe op mijn kamer? Slapen. Sleeping is love, sleeping is life. Ik zou durven zeggen dat slapen een hobby van me is, als dat zelfs kan, haha. Mijn beddengoed is meestal bedrukt. Met bloemen, bolletjes of een ander patroon. Onlangs bestelde ik bij Ikwilmeerreizen.nl een kussensloop met daarop een wereldkaart. Ideaal voor een reisliefhebber zoals mij! :) Het kussen met opschrift "good vibes" komt van Urban Outfitters. En zoals je ziet ben ik niet de enige die een trouwe liefhebber is van mijn bed. ;-)


Tot slot staan er op de bovenste plank nog wat boeken. Deze staan er puur ter decoratie, want ik ben niet echt zo'n boekenwurm. Hoewel ik het dan weer super fijn vind als ik een boeiend boek aan het lezen ben. Als versiering heb ik nog enkele polaroids aan touwtje gehangen. Natuurlijk heb ik ook een kleerkast in mijn kamer staan, maar die is helaas niet zo fotogeniek. Vandaar dat ik graag nog wat vertel over een prachtig plekje in mijn kamer: mijn kaptafel. Hierop vind je beauty-artikelen, maar ook mijn favoriete parfum van Marc Jacobs, wat schrijfgerief en 53721 notitieboekjes. ;-)

toekomstblik - wat ik later nog wil toevoegen
 • hemelbed - zalig om in weg te dromen, perfect voor een slaapliefhebber als ik!
 • plantjes, plantjes en nog eens plantjes
 • VELUX dakramen met vouwgordijn - als de zon iets te fel schijnt en ik nog niet meteen wil opstaan :)
 • inspirerende quotes aan de muur
 • wereldkaart waar ik alle bestemmingen op aanduid die ik bezocht heb
 • nog meer katten, lol
* * *
Hoe ziet jouw (droom)kamer eruit?

Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Je kamer is zo leuk! Wat toevallig trouwens, dat ik een kussen heb met zelfde stofje (die wereldkaart). Leuk hoe je dat gecombineerd hebt met andere kussens!

  Heel herkenbaar trouwens dat je je vouwgordijn dichtmaakt omdat je 's ochtends wilt uitslapen. Toen ik een tijdje een kapot schuifgordijn had, toen kon dat bij mij niet, en toen miste ik het wel! Inmiddels heb ik alweer een hele tijd een nieuwe, gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een leuke en superPinterestwaardige kamer! Dat kussen met die wereldkaart is ook superleuk! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een hele leuke en kleurrijke kamer. Mijn droomkamer ziet er Scandinavisch uit met kleurrijke details. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vet leuk je kamer! Heel gezellig en fleurig. Ik moet ook nodig wat doen aan mijn eigen kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kamer heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen